2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدانایی که باردار شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 53 پست
خدا از دهنت بشنوه داره نزدیک دو سال میشه دیگه دارم دق میکنم قبلی اگه میموند دیروز ب دنیا میومد ت ...

الهی عزیزم تودتو ناراحت نکن.مرتب اقدام کن.تو تاپیک قبلی راجب درمان تنبلی تخمدان نوشتم خواستی مطالعه کن و مرتب اقدام داشته باش از روزی که پریودت تموم میشه یک روز در میون اقدام کن تا روزی که بی بیچکت مثبت شه انشاالله که اینجوری باردار میشی گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب خواب دیدم‌چنتا پیرمرد چنتا نوزاد گرفتن بغلشون دارن تو شهر میچرخونن

منم میخام برم نزدیکشون

با داییم که اونام بچه دار نمیشن ۷ ساله..وایساده بودیم نگاه میکردیم

تعبیرش چیه بچه ها

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
انشالله بخدا همیشه اول بقیرو گفتم بعد خودمو

فدات ،،،منم تواین وضعیت میترسم برم دکترو سونو من تخمک گزاریم ضعیف بودبارداری قبلیم الان نمیدونم فقط یه باردرمان کردم که نتیجه نگرفتم ،،،باکلومیفن ۵۰ باردارنشدم میشه خودمون این قرصو بادوزبالاترازداروخانه تهیه کنیم ،؟؟؟

نه رفتم دکتر متخصص گفت مشکل نداری آره یه روز در میان البته سه ماه اول زیاد اهمیت نمی‌دادم..  د ...

برات صلوات فرستادگ عزیزم انشاالله از خدا میخوام که خیلی زود بارداری شالمی رو تجربه کنی

الهی عزیزم تودتو ناراحت نکن.مرتب اقدام کن.تو تاپیک قبلی راجب درمان تنبلی تخمدان نوشتم خواستی مطالعه ...

دوستم ب من میخنده میگه دایم‌الاقدام

اینماه من در حد مرگ‌مریض شدم ک فک کنم کرونا بود

شوهرم داشت همکاراشم داشتن

ولی من چون کلی دلرو خورده بودم اقدام کردم

با اون وضع مریضی خودم و شوهرم

خدا خودش ب دلم رحم کنه

دارم دق میکنم

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
فدات ،،،منم تواین وضعیت میترسم برم دکترو سونو من تخمک گزاریم ضعیف بودبارداری قبلیم الان نمیدونم فقط ...

دوزش یکیه فقط تعدادشو زیاد میکنن مثلا روزی ۲ تا یا ۳تا .

سعی کن نگیری و نخوری احتمال خیلی چیزا هست چبدونم کیستی چیزی بشه  .منم مثل تو میترسیدم برم ولی این ماه رفتم دکتر دیگه خیلی خوب بود ضدعفونی میکردن وخود دکتر سونو داشت تو اتاقش و قبل سونو یبار مصرف انداخت زیرم بعدش انداخت رفت .

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢