2777
2789
عنوان

حتی از پسربچه ها هم حالم بهم میخوره

411 بازدید | 22 پست

دوستان من مدتیه که طلاق گرفتم خیلی از طرف شوهرم و بردار و پدرش اذیت شدم، خیلی بلاها سرم آوردن ،، دست خودم نیست شاید باورتون نشه ولی مرد میبینم حالم بد میشه تپش قلب میگیرم دست و پام میلرزه ..

طی شب چند بار از خواب پامیشم همش کابوس

دعا کنید واسم 

نمدونم چی بگم

شاید درکش واسه خیلی ها سخت باشه ,ولی خدا نکنه آدم دچار همچین حسی بشه دیگه زندگی سخت میشه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوش به حالت کارت تموم شد من چی که ۱۱بار دادخواست طلاقم رد شده  به شوهر لعنتیم میگم مهریه ...

طلاق نده بدرک مهریه رو بگیر بابا شوهر دیگه چیه اینجوری میسوزونیش

نمدونم چی بگم
باز خوش به حالت کارت تموم شد من چی که ۱۱بار دادخواست طلاقم رد شده  به شوهر لعنتیم میگم مهریه ...

شمام اگه یه مرد درست حسابی دیدید باهاش آشنا بشید.چطور اون بره زن بگیره شما هیچی؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ. ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
شمام اگه یه مرد درست حسابی دیدید باهاش آشنا بشید.چطور اون بره زن بگیره شما هیچی؟

یا خدا مگه میشه؟ اگر شوهرش بفهمه و شکایت کنه از ۶ماه تا سه سال حبس داره.

الهی به حق محمد و آل محمد خدا فرج مولا و سرورمان را برساند که دنیا بوی بدی به خود گرفته..الهم عجل لولیک الفرج
طلاق نده بدرک مهریه رو بگیر بابا شوهر دیگه چیه اینجوری میسوزونیش

منم مشکله همین خانم رو دارم بدترین درد بلاتکلیفیه 

وقتی میبینی شوهر کثافت رفت زن دوم گرفت جز گریه کاری نداری بکنی.

منو طلاق نمیده .مادرم انقد التماسش کرد که بیاد خلاصم کنه بیشرف قبول نمیکنه

الهی به حق محمد و آل محمد خدا فرج مولا و سرورمان را برساند که دنیا بوی بدی به خود گرفته..الهم عجل لولیک الفرج

مهریتو چیکار کردی؟من چرا نمیتونم طلاق بگیرم؟حتما توافقی جدا شدی آره؟