2777
2789
عنوان

خواستگار عراقی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 22163 بازدید | 445 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جعفر🤣😂

اسم داداش منم جعفره😁

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اره بخدا یه انگل اروپایی هم باشه حاضرن قبولش کنن اما یه مسلمون که کشور همسایه وبغل گوشمون هست رو محک ...

باور کن اگه تحقیق کنن در کنار امریکایی ها و المانی ها انگلستانی ها نژادپرست ترین مردم دنیاییم شک نکن

هندی کثیفن 

چینیا کثیفن 

عربا سوسمار خورن 

تایلندیا فاسدن 

کردا نمیدونم فلانن

ترکا چنانن

سیاه پوستا وحشین 

روسا خشنن 

ایرانیا غیر از خودشون و خانوادشون و شهرشون بی فرهنگ و متحجرن

اروپایی ها فقط حورین ظاهرا

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
انصافا اسم چیپیه

تازه اسم منم سحره😁😂😂😂😂

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اسم سحر هم شیک هم باکلاس هیچوقتم قدیمی نمیشه😉😎

نه 

بخاطر اسم تو گفتم  😁اسم  دوتامون  سحره یه جعفر هم تو زندگیمون  داریم جالبه😂

عزیزم با ماشینش میخوای بری زندگی کنی!؟اخلاق و خصوصیات خودشم مهمه هااااا...

غربت میتونی تحمل کنی 

از وضعیت اون کشور و اداب و رسومشون اطلاعات داری؟

اگ قضیه مثل کرونا پیش بیاد و باز مرزا بسته شه‌میتونی تحمل کنی؟

کاربری دوممه هااااا!!!از سال ۹۶ تا الان در حال ترک نی نی سایتم😐😐😐😐

مرد عراقی = چند زنی ، هوس باز ، بی وفا

مرد عراقی در عراق= پناه میبرم به خدا از شر شیطان

اینستا=وسیله ای برای گول زدن دختر

اشنایی با مرد عراقی در اینستا= یا خداااا اینستاااااااا

پول زیاد=توقع زیاد

شخص پولدار =هوس باز چون فکر میکنه چون پول داره هر غلطی میتونه بکنه

مرد عراقی پولدار = الفرار

عزیزم خیلی واضح نظرمو گفتم😄😄😄😄😄

الان شما نسبت ب اروپاییا نژاد پرست شدین😑

دید اکثریت ملت ایرانو گفتم که فقط اروپایی ها در نظرشون انسانن 

دید من اینه که همه انسانن عزیز

چه اون اروپاییه چه اون هندیه چه اون عربه

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.