2777
2789
عنوان

خواستگار عراقی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 22157 بازدید | 445 پست

من۲۳ سالمه اگه جات بودم قبول میکردم،پول خیلی مهمه این چیزایی ک گفتی اگه واقعا بکنه عالیه، عزیزم دیگه اینجا تاپیک نزن درباره خاستگار چون نصفه اینجا دنبال ضدحال زدنن ،اگه تو موقعیت تو بودن با کله میرفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۲۳ سالمه اگه جات بودم قبول میکردم،پول خیلی مهمه این چیزایی ک گفتی اگه واقعا بکنه عالیه، عزیزم دیگه ...

منم اول فکر کردم حتما قبول کنه

ولی ولی اگ باند باشه چی

پیشنهاد میکنم فیلم واقعی شبی که ماه کامل شد رو ببینی

منم اول فکر کردم حتما قبول کنه ولی ولی اگ باند باشه چی پیشنهاد میکنم فیلم واقعی شبی که ماه کامل شد ...

نمیدونم والا ب اینجاش فک نکردم،اتفاقا من چند بار فیلمشو از ماهواره دیدم ،لاتاری هم دیدم

نمیدونم والا ب اینجاش فک نکردم،اتفاقا من چند بار فیلمشو از ماهواره دیدم ،لاتاری هم دیدم

مشخصه آدم‌منطقی ای هستین🙂

منم اول با خودم گفتم چ اشکالی داری .بعد ک حرف اون خانومو راجب باند شنیدم یطوری شدم.

بيين عزيزم شما از كجا ميدوني اون واقعا به وعده هاش عمل كنه؟؟؟ توي همين سايت طرف با خانوادش مياد خواستگاري و ازدواج ميكنن بعد ميزنن زير حرفشون 

از كجا ميخواي بفهمي رفتي اونور چه بلايي سرت بياد؟؟ 

بيين عزيزم شما از كجا ميدوني اون واقعا به وعده هاش عمل كنه؟؟؟ توي همين سايت طرف با خانوادش مياد خواس ...

درست میگی یه خانومم گفت شاید باند باشه و مثل فیلم لاتاری و شبی ک ماه کامل شد از آب در بیاد

من۲۳ سالمه اگه جات بودم قبول میکردم،پول خیلی مهمه این چیزایی ک گفتی اگه واقعا بکنه عالیه، عزیزم دیگه ...

پول اونقدا مهم نیست واقعا 

اصل زندگیتو رو ارامش بزار و ارامش و اعتماد......