2777
2789
عنوان

خوش به حال آدمای بی‌خیال

143 بازدید | 11 پست

من خیلی استرسی‌ام، خیلی حرص می‌خورم در حدی که برای خیلیا باورپذیر نیست. استرس که بهم وارد میشه در لحظه بالا میارم.شبا تو خواب گریه میکنم. دکتر هم رفتم اما موقتی درست میشه و بعد قطع مصرف باز همونه. استرس می‌گیرم گریه میکنم، شدید، خیلی شدید. جوری که چشام باد میکنه. میدونم یه چیز ریشه‌ای‌یه و دارو هم فقط اثر موقتی داره. مواظب بچه‌هاتون باشید، اگه توی سن کم دیدید استرسی هستن پیگیری کنید. یه مدت ناراحتی قلبی داشتم، رفتم پیش متخصص و بعد کلی معاینه و آزمایش بهم گفت قلبت سالمه فقط استرست بالاست و باعث انقباض ماهیچه‌ی قلبت میشه. اگه بچه‌هاتون کمال‌گرا هستن مواظبشون باشید، اگه زیاد گریه می‌کنن مواظبشون باشید. من خودم قشنگ میدونم ریشه‌ی این حجم استرس از کجاست، مال بچگیامه... هییی... فقط خ استم درد و دل کنم

خوش به حال مون 🤗

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مگه روانپزشکا روان درمانی نمیکنن؟ فکر کنم بخشی از بیماری رو با دارو کنترل میکنن بخشی رو با هیپنوتیزم

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

منم خیلی بیخیالم 

ینی کلا به چیزی اهمیت نمیدم 

ن ک ندما میدم ی چیزایی برام مهمع 

ولی واقعا نیکرارم روی زندگیم خیلی تاثیر بزارع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم مگه روانپزشکا روان درمانی نمیکنن؟ فکر کنم بخشی از بیماری رو با دارو کنترل میکنن بخشی رو با هیپ ...

والا من بهترین روانپزشک شهرمون رفتم.  ولی فقط دارو نوشت. این چیزا نبود

والا من بهترین روانپزشک شهرمون رفتم.  ولی فقط دارو نوشت. این چیزا نبود

بیین کسی و پیدا کن که اینکارو کنه، چون مشکلت ریشه در کودکیت داره باید اونو حل کنه، دارو مثل مسکنه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
بچگی چه مشکل داشتی مگه منم الان ناراحتم کلی نتونستم ب کنکور برسم چقد منتظرش بودم شوهرم مس ...

تنها بودم و اینکه همیشه ازم انتظار داشتن بهترین باشم و اینا باعث شد همیشه اضطراب داشته باشم. مخصوصا چون خیلی احساساتی بودم تنها بودنم باعث شد افسرده بشم. من خیلی اروم بودم و گوشه‌گیر. ورجه وورجه نداشتم و طبق ملاک بیست سال پیش یه بچه‌ی مودب بودم‌😑 

گفتی کنکور من سر این کنکور پدرم دراومد. سر درس پدرم دراومد. حالا بعضیا میگن اونی که میخونه استرس نداره ولی چرت و پرته. من امتحانات نهایی جزو بهترین‌های شهر بودم و همه‌ی نمراتم بالای ۱۹ بود ولی تمام امتحانات رو با استفراغ گذروندم

منم خیلی بیخیالم  ینی کلا به چیزی اهمیت نمیدم  ن ک ندما میدم ی چیزایی برام مهمع  و ...

این خیلی خوبه، اصلا بحث این نیست که اهمیت بدی یا نه. یه چیز الکیه استرس، چون تاثیر مثبت نداره. من خیلی ضربه خوردم به خاطرش. از نظربدنی که داغون شدم. میدونی ظاهر زندگیم جوریه که میگن این خیلی خوشبخته. ینی فک و فامیل زیاد میگن، اما استرس لهم کرده. 

این خیلی خوبه، اصلا بحث این نیست که اهمیت بدی یا نه. یه چیز الکیه استرس، چون تاثیر مثبت نداره. من خی ...

دقیقا حستو درک میکنم 

درونگرایی؟منم مث توام 

ببین ربط دارع ب اهنیت دادن چون داری ب ی موضوع اهمیتمیدی ب ی چیزی فکر میکنی ب چیزی ک ممکنع اصلا نیوفتع و نباشع هیچوقت ولی تو ترسشو داری تو ناخداگاهتع 

کاملا درکت میکنم

سعی کن افکار منفیتو پس بزنی ی بار باید سخت تلاش کنی 

مطلب راجبش بخون و ب خودت کمک کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh