2777
2789
عنوان

جهیزیههه

414 بازدید | 22 پست

سلام.

خانما میشه بگین چه چیزایی لازمه واسه جهیزیه میخام فقط ضروری هارو بگیرم نمیخام خونم شلوغ باشه اگه میشه راهنماییم کنین ممنون میشممممم😍😍😘😘😘😘😘

به سبک زندگی مادرتون و خونه پدری دقت کنید 

غالبا سبک زندگی شما هم همون خواهد بود 

جوگیر نشید لوازم خیاطی و سبزی خرد کنی و میوه خشک کنی و شیرینی پزی کامل بخرید 

اینا واسه سال اول ازدواجه 

ولی وسایلی مثل اتو و یخچال فریزر و جاروبرقی و لباسشویی و ظرفشویی رو از برندهای خوب بخرید 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخچال و فریزر...لباسشویی.گاز.ماکروفر

ابمیوه گیره چن کاره

فرش و تی وی مبل..کولر و بخاری

ظرف پخت و پزیرایی...

تخت خاب و لحاف تشک وپتو...

همینا....

تازه مثلن میشه تخت هم نخرید

یه فامیل ما خونه خریدن دختر وپسر باهم...با نصف اینا رفت شرو کرد مشکلی هم نداشت.مثل میز ناهارخوری و تخت و وسایل برقی اصافیو نخرید...طروف هم خیلی خلاصه وکاربردی...همین هم درسته

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

من که اول یه عالمه ظرف و ظروف گرفتم که همش داخل کمد و کابینت رفت و اصلا دیده نمیشه و فوق العاده اشتباه بزرگی کردم .... به اندازه 70 نفر ظرف ریز از هر چی که فکرشو کنی و بسیار اشتباه کردم ... بنظرم شما وسیله برقی فقط این چند قلم که میگم : جاروبرقی - اتو - سرخ کن - تستر - چرخ کوشت - سه کاره فقط اینا بقیه خیلی کاربردی نیستن .. بجاش اثاث ویترین و دکوریهای شیک بخر

من که اول یه عالمه ظرف و ظروف گرفتم که همش داخل کمد و کابینت رفت و اصلا دیده نمیشه و فوق العاده اشتب ...

اره ابجیمم یه وسایلا خریده ک همه تو کابینتشه و اصلا استفاده نکرده واسه همون نمیخام این هنه خرج کنم بجاش وسایلای بهتری بگیرم

من که اول یه عالمه ظرف و ظروف گرفتم که همش داخل کمد و کابینت رفت و اصلا دیده نمیشه و فوق العاده اشتب ...

البته اثاث درشت رو که مارک خوب و ضروری هستن دیگه مثل : یخچال - فرش - لباسشویی و ظرفشویی - تی وی و مبل 

من ۸ساله متاهلم یه بار چرخ گوشت استفاده نکردم کلن خونه مادرم چرخ میکنم تو انباره...ب نطرم سرخ کن هم اصافه س خیلی مصرف روغنش بالاس

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
اره ابجیمم یه وسایلا خریده ک همه تو کابینتشه و اصلا استفاده نکرده واسه همون نمیخام این هنه خرج کنم ب ...

از من متاهل ب تو نصیحت اگر اهل اشپزی نیستی الکی دنبال ساندوبج ساز و کوکز ساز و هزار تا چیز الکی نرو...ک کم کم باهم میشن ۳۰میلیون...ب جاش دو دس مبل بگیر دهن همه بسته میشه...بخدا وسایل ریز اشپزخونه اصلن ن تو چشمه ن کاربردی تازه مستاجر باشی ک واویلااا

من ۸ساله متاهلم یه بار چرخ گوشت استفاده نکردم کلن خونه مادرم چرخ میکنم تو انباره...ب نطرم سرخ کن هم ...

یکی از اقواممون فقط وسیله های بزرگ گرفته بود ک تو چشم بود همم خوشگل دکوری اینا گرفته بود خیلی شیک بود خونش