سلام عزیزم
.من شروع کردم از پارسال اول برقیای تو آشپزخونه رو خریدم.سرخ کن هم بدون روغنشو خریدم.خداروشکر همه برقیا و جاروبرقی و اینا تمومش د.و یه پیشنهادی که دارم اینه که چیزایی مثل پاسماوری و کتری قوری که رو گاز میزاری و سرویس چینی و کلا ظروفی که دوس داری خوشگل باشن و تو دید باشن رو از آخر بخر.چون مدلای جدید و خوشگل میان باز شاید پشیمون بشی که اول اینارو خریدی.
واسه جا حبوباتی تو کابینتا من ست کامل پارسال میخواستم بخرم گرون در میود هشتصد اینا میشد.بعد رفتم شیبه همونو ولی تکی تکی خریدم تقریبا شد 380
شیشه ایه دورش ورق استیل داره.مثلا سه تا کوچیک سه تا متوسط دوتا بزرگ خریدم.
ببین تو خونه خودتون از چه وسیله برقیایی استفاده میشه همونا رو بخر.من گوشتکوب برقی و تخم مرغ آبپز کن و این چیزا نخریدم.چای ساز هم نمیخوام بخرم چون خوشم نمیاد.سماور و کتری قوری رو هم خریدم.
دیگه اینکه یه چیزی شبیه پایه قابلمه نمیخرم.چون دوس ندارم قابلمه ها مو دکور بزارم.یا جا سیب زمینی و پیاز فلزی و ساده میخرم.اونارو هم نمیخوام دکور بزارم.مثلا سطل برنج یه پلاستیکی خوشگل ولی ساده میخرم.این سطل آشغالا و سطل برنجای استیل خیییلی گرونن.خیلی جا میگیرن و حجم مفیدشون هم خیلی کمه.مثلا هفتصد تومن باید بدی یه سطل برنج بخری!!! خب من اینکارو نمیکنم.