2777
2789

من یه راز را به جاریم‌گفتم اونم تو قوم شوهرم نشون داده که فهمیده البته نگفته مستقیم ولی نشون داده میدونه بعد خواهر شوهرم‌اومدو بمن‌گفت ! دیروز جاریم زنگ زد و مارو دعوت کرد ویلاشون همه دعوت هستن . من بهش گفتم ! گفتم میدونم تو اینو فاش کردی البته با مهربونی و اینها . اونم گفت خوب این مال روراستیم بوده !!!! من گفتم‌اگر پشت من هم حرفی زدن بیا تو هم بمن‌بگو و اون گفت لابد چون اونها فکر کردن تو ساده ای و من مارموز بتو گفتن که به من اعتماد نکنی منم‌گفتم نه فکر کنم بخاطریکه میدن ما خراب شه و خبرا پخش نشه اینو رسوندن بمن اخرشم با هم خدافظی کردیم گرم و مهربون . ولی نمیدونم‌کارم درست بود؟ ایا اون که یبار راز منو فاش کرد اینو به کسی نمیگه که من بهش گفتم! اون گفت نمیدونسته نباید بگه و اونها ناراحت میشن چون رازه مال شوهر من بود و همه اونها هم خودشون میدونستن ... گفت حالا که فهمیدم دیگه چیزی بهشون نمیگم . کارم غلط بود؟

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

درست متوجه نشدم 

ولی دیگه هیچ حرفی رو باهاش درمیون نمیزارم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازمو ب کسی نمیگم ک بعد از عواقبش بخورم!

در هر حال دست اون شخص برات رو شده و باشخصیتش اشناشدی تجربه شد واست...کم کردن رابطه با اون شخص و جلوگیری از درمیان گذاشتن هرگونه راز دیگر ب هیچکس در روزها و سالهای آتی

وقتی من خودم نمیتونم راز خودمو نگه دارم و به کسی نگم از  دیگران چه توقعی هست؟ اونهم جاری

من وقتی دارم با همکلاسی صحبت میکنم انگار کل دانشگاه جلوم نشستن. وقتی با همکار انگار کل موسسه گوش میدن و با جاری انگار کل فامیل همسر دارن با دقت نگاه میکنن

همیشه این تصور رو داشته باش

درست متوجه نشدم  ولی دیگه هیچ حرفی رو باهاش درمیون نمیزارم

من بهش یه رازیو گفتم و اون راز را فاش کرد خواهر شوهرمم اومدو بمن‌گفت پیش فلانی حرف نزن رازاتو فاش میکنه 

من‌ولی بهش دیروز گفتم میدونم راز منو فاش کردی اونم گفت به خدا نمیدونستم نباید کنم دیگه پیشش حرفی نمیزنم . نمیدونم‌خوب کردم بهش گفتم یا نه اصلا نمیدونم خواهر شوهرم برای چی بمن‌اینو گفت

اعتماد ب جاریییییییی؟!خواهرشوهر مورد اعتمادتره بنظرم

نه مورد اعتماد نیس خیلیییییییی دهانش لقه نخود زیر زبونش خیس نمیشه

آدم رازش به هیچ کس نمیگه چه برسه به جاری، تازه راز شما هم نبوده راز همسر بوده، خدایااااا  کی این خانم ها میخوان دست از دهن لقی بردارن،  عزیزم هیچ وقت پشت خانواده همسرت یا هیچ بنی بشری حرف نزن ، یکم سیاست داشته باش