2777
2789
عنوان

در مقابل کسی که رازتونو فاش کرده چه میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2095 بازدید | 60 پست

من کلا جلوی فامیل شوهر اصلا حرفی نمیزنم و نظری نمیدم که بشه ازش سواستفاده کرد 

اولا فکر میکردند منگم ولی الان فهمیدن حواسم هست خودم دخالت نمیدم 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
اون میدونست از من پرسید تو هم میدونی منم‌گفتم اره همه خواهر وهرامم میدونن 

عزیزم پس اوت دیگه راز نبوده ؛ 

بهش بگو اشکی که از چشم افتاد نمیشه برگردوند به چشم ، دقیقا عین ادمایی که از چشم میفتن .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اگه در مورد خانواده شوهر حرفی زده باشم بره بگه مهم نیست برام چون میگم که بره بگه اما راز زندگی خو ...

اون میدونست از قبلا قبلا . میخواست بدونه من میدونستم یا نه .‌منم گفتم‌خودم میدونم همین . نمیدونم اشتباه کردم یا نه ؟ 

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
اون خودش میدونست از من پرسید . نمیدونم چرا . فک کنم خواست تو زندگی من دعوا بندازه . منم گفتم خودم می ...

عزیزم همچین ادمی رو از زندگی و ذهنت پاک کن ؛ همچین ادمایی ناخواسته همیشه باعث آزار تو میشن .

واقعا چه اصراریه با همچین ادمایی معاشرت کنید وقتی واقعا دارید اسیب میبینید؟؟؟

من کلا جلوی فامیل شوهر اصلا حرفی نمیزنم و نظری نمیدم که بشه ازش سواستفاده کرد  اولا فکر میکردن ...

منم همینطور ولی من ازدواج دوممه . اون قبل من میخواست با یه زن دیگه ازدواج کنه خوب بد بود رهاش کرد اومد منو گرفت اون پرسید میدونی منم گفتم اره گفته بوده . اینو نمیدونم ها ... نمیدونم باید میگفتم بله یا نه نمیدونم

پس خوب بوده . مرسی دلم اروم تر شد . حالا اگر خواهر شوهرم بگه چرا بهش گفتی شما باشی چی میگفتی

میگم باید بهش میفهموندم ک حرف دیگران رو پیشه اینو اون بردن کاره درستی نیست.و باید میفهمید ک کاری ک کرده اشتباه بوده و منو آزرده خاطر کرده

اون میدونست از قبلا قبلا . میخواست بدونه من میدونستم یا نه .‌منم گفتم‌خودم میدونم همین . نمیدونم اشت ...

نه بابا چیزی نگفتی سخت نگیر 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان داری میگی رازت مربوط به شوهرت بوده خوب معلومه خواهر شوهرت ناراحت شده که راز داداشش فاش شده تازه رفتی پاچه خواری جاریتو کردی هههه خنده داره خواهر شوهرچی قد هم بد باشه بد داداششو نمیخاد اما جاری چشم خوشبختی برادرشوهرش نداره دیگه هر راز یا حرفی به جاریت نزن 

خدا هست و خدا هست و خدا هست........
نه بابا چیزی نگفتی سخت نگیر 

پس مهم نیست ؟ خوب مرسی . حالا خواهر شوهر فضولم اومد گفت چرا بهش گفتی من دلسوزی کردم و اینها به نظرت چی بگم؟ بگم دلسوز نمیخوام بی ادبیه نه؟ یا بگم خواستم بدونه من فهمیدم چه بدجنسه ؟ یا بگم بگذریم حرفو نکش ... چی بگم

منم همینطور ولی من ازدواج دوممه . اون قبل من میخواست با یه زن دیگه ازدواج کنه خوب بد بود رهاش کرد او ...

یه جمله: شوهرم چیز پنهونی ازمن نداره چطور عزیزم؟؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
الان داری میگی رازت مربوط به شوهرت بوده خوب معلومه خواهر شوهرت ناراحت شده که راز داداشش فاش شده تازه ...

من پاچه خوری کردم؟ چه پاچه خوری 

منم همینطور ولی من ازدواج دوممه . اون قبل من میخواست با یه زن دیگه ازدواج کنه خوب بد بود رهاش کرد او ...

خوب شما ازدواج کردین و همه چیز تمام شده کار جاریتونم خیلی اشتباه بوده که به شما گفته معلومه ا دم موجهی نیست مواظبش باش خوبه حالا همه می دونستن اگه خواهر شوهرت چیزی گفت راستشو بگو

من پاچه خوری کردم؟ چه پاچه خوری 

عوض اینکه باهاش برخورد کنی که چرا رفتی رازتو لو داده رفتی گفتی خواهر شوهر اومده بینتون خراب کنه ووفضولی کنه اصل ماجر ول کردی چسبیدی به فرع 

خدا هست و خدا هست و خدا هست........
خوب شما ازدواج کردین و همه چیز تمام شده کار جاریتونم خیلی اشتباه بوده که به شما گفته معلومه ا دم موج ...

گفتم همون روز که اون پرسید منم گفتم خودش گفته بوده بمن از اول . اونم گفت بالاخره جاری جاریه . حواستو جم کن . منم بی خیال شدم دیروز که زنگ زد دعوت کرد هی زبون ریخت اعصابم خورد شد گفتم میدونم رفتی و همچه کردی گفت روراستیم بوده !!!!! منم گفتم به هر حال اونها به من گفتن لطفا دیگه چیزی پشت من نگو هر حرفیم پشت من گفتن بیا از خودم بپرس . منم اومدم از خودت پرسیدم از حرف پشت سری خوشم‌نمیاد اونم گفت چشم اینجوری