2777
2789
عنوان

یه آدم باید چقد پست و بیشعور و نامرد و بی وفا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 71 پست
اخی عزیزم خدا رحمتشون کنه. ولی ربطی به زناشون نداره خودشون بیشعور بودن وگرنه الان شوهرم منو بکشه هم ...

اگه زن بگه بریم ی سر به مادرت بزنیم والا مرد شوق میکنه پس پایه و اساس ب زن برمیگرده...دیدن کولر نداره چرا کولر براش نمیخردن.کلا خیلی بهش ظلم میکردن خیلی اذیتش کردن شاید دهها بار عروسا از هونشون انداختشنش بیرون..میومد قهر خونه بابام ولی دوباره برمیگشتم بابامم این اواخر ازبس بهش گفت بیا با خودم زندگی کن و نمیومد گفت دیگه نیا بگو عروسان چکارکردن چیکار نکردن کی زدم کی نزدم حتی دوهفته پیش بخاطر همین از ماهم قهر کرد...پسراش بهابش ندادن عروسا ایطور شدن..هروقت میومد خونه بابام خدا من بمیرم یجاش کبود بود.خدایاااا عمم خیلی مهربون بود بخدا فقط ناراحتی عصبی داشت بعضی مواقع بهشون گیر میداد میزدنش بجای درک کردنش

اونایی که خودکشی میکنن واسه پسر بیان بخونن عبرت بگیرن

هر پسری بد نیست هر دختری ام خوب نیست 

شوهر من برای پدر و مادرش سر میده، جون میده درصورت که خواهراش میان میخورن و تخت میخوابن، مادرشون جراحی ستون فقرات کرده بود دخترتحصیل کرده دکترش اومده بود خوابیده بود مادر بیچارشون غذا درست میکرد

تو نخ ما نباش گره میخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیزم

ایشالله که عمه نازنینت در آرامش و بدون درد فوت کرده

اینکه بعدش چی شده فقط سرشکستگی بچه هاش هست و آبروریزی

وگرنه عمه ت رفت پیش خدا و دیگه دنیایی که پشت سر گذاشت با همه روسیاهیاش موند به پسرای بی عاطفه ش...

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

خداروشکر با مادرشوهرم خوبم یسری موقع ها دلم میگیره ازاینکه وقتی میریم خونشون کلی چیز میز میبره میچپونه دهن شوهرم و به منو بچم که میرسه میگن عههه تموم شد که.ولی خب بازم بخاطر اینکه بچه هاش دارن ازدواج میکنن و تنها نمونه قبول کردم تو حیاطشون خونه بسازیم هیچکدوم از جاریام قبول نکردن گفتن ما نمیتونیم بااین کنار بیایم. ولی خب بنظرم اینکه بچه هاشونو دور کنیم ازشون خیلی بده وقتی فک میکنم یکی بعدا بچمو ازم جدا میکنه عذاب میکشم

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

همین😣

آخه شما نمیدونید من چقدر از زنهایی که دخترو بی ارزش میدونن و پسرو با ارزش میدونن منتفرم.

انقدر بدبخت و خاک بر سرن که برای جنس خودشون ارزش قائل نمیشن و این دور باطل پستی زن رو ادامه میدن.

انقدر جر میخورن تا پسر بزان😒😒

بعدش که پسره مرگ و زندگی شونو اورد جلوی چششون میگن کاش اینم دختر بود😐😐😬😬😬😬

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
خیلی زیادبود نتونستم بخونم😕

به نظرم خیلی زشته که اینجوری میگید 

نخوندید کامنت نذارید بگید نخوندم زیاد بود 

این نهایت بی احترامی به استارتر هستش

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد...
به نظرم خیلی زشته که اینجوری میگید  نخوندید کامنت نذارید بگید نخوندم زیاد بود  این نهایت ...

متنش زیادبوداخه

من بی احترامی نکردم قصدبی احترامی ب هیچ نی نی سایتی عزیزم ندارم همشونم خعلی دوست دارم۰

اگه زن بگه بریم ی سر به مادرت بزنیم والا مرد شوق میکنه پس پایه و اساس ب زن برمیگرده...دیدن کولر ندار ...

ببین بهت میگم دنیا گرده سر خودشونم میاد من دایی بزرگم اصلا به مادربزرگم احترام نمیذاشت بچه هاش مامان بزرگمو از خونه پرت کردن تو کوچه زمانی که مامان بزرگم پاش شکسته بود داییم بجای اینکه دختراشو دعوا کنه اومده بود به مامان بزرگم میگفت نمیمیری از دستت راحت بشم مامان بزرگم فوت کرد هنوز هفتش نشده بود پسرداییم ۱۷ سالش بود تو کوچه یه سیلی گذاشته بود در گوش داییم داییمو از خونه بیرون کردن الان داییم تنها تو یه خونه تو روستا زندگی میکنه زنداییم فوت کرده نه بچه‌هاش براش زن میگیرن جایی هم که خودش میره اونا قبول نمیکنن باهاش ازدواج کنن این معلومه داییم هنوز مورد غصب مادربزرگم دختراشم که یکیشون ۴۵ سالشه دیگه از وقت ازدواجش گذشت اون یکی هم ۳۴ سالشه اصلا خواستگار نداره اینا هم معلومه هنوز مورد نفرینه مادربزرگمن ببین بچه.های عمت به چه روزی دچار بشن