2777
2789
عنوان

یه آدم باید چقد پست و بیشعور و نامرد و بی وفا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 71 پست
الان عذاب وجدان تا آخر عمر همراهشون هست مطمئن باش 

هه عذاب وجدان؟ اینجور بچه ها هزار و یک توجیه و بهانه میارن که طلبکارم بشن...

یکیشم اینکه میندازن گردن همدیگه!

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دنیا دار مکافاته، هرکسی هرکاری میکنه نتیجه شو میبینه  از مکافات عمل غافل مشو گندم از گندم ...

دیگه دارمکافات نتیجه هم بده چه بدرد اون مرحوم میخوره . همین دنیا اگه خدا دست آدم رو بگیره چی میشه مگه

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
عجب  !!!!!! خودشونم بچه دار میشن

عجب به جمالت

بله بچه دار میشن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
الان عذاب وجدان تا آخر عمر همراهشون هست مطمئن باش 

نه هیچ مرگیشون نمیشه، یکی از اشناهای  ما پزشکه متخصص اون داداششم رییس یه قسمتی از مجتمع فولاد، مادرشون تنها توی خونه مرد، دختراش فهمیده بودن، تازه پسرهاش هنوزم که هنوزه حق به جانبن 

حتی یه بار نمیرفتن سر به مادرشون بزنن، همین پزشک کثافتش یه بار بخاطر دختر 5سالش مادرشو کتک زده بود عوضی

تو نخ ما نباش گره میخوری

خدا رحمتش کنه.‌شما میگید خیلی مهربون و خانم بودن. انشاا...جاش بهشت باشه و پسراش تقاصشوپس بدن.

ولی خیلی از مادرها چنان با پسر و عروس هاشون بد کردن و زندگیشون رو بهم زدن،که نمیشه اسم مادر روشون گذاشت

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

خدا رحمتشون کنه

براشون فاتحه خوندم

خیلی دوست دارم بدونم الان بچه هاش چی ب خودشون میگن

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.