2777
2789
عنوان

فرداتخمک کشی ودعواباشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 64 پست

عزیزم میفهممت من کمرم درد میکرد خودم میرم تنها دکتر یه خرده همسرت رو درک کن اونم سرش شلوغه فکر کن هر هفته روزی یه بار در میان میرفتم دکتر تنها بهش مرخصی نمیدادن 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم شرایط شمارو داشتم.شوهرم بچه دوم خواست و چون مشکل از خودش بود رفتیم آی وی اف.ولی اونجا رفتارش با من وحشتناک بود.کلی خسته شده بود و همه دق دلیشو سر من خالی کرد  

پسرم زندگیمه
حالا پانکچر رو برو.بعد دادگاهم خواستی برو.یوقت پشیمون نشی.اینهمه هزینه و دارو

اگه نیاد باهم چیکار کنم باید برم شهر دیگه تنهایی برم برام انجام میدن؟

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
اسی منم شرایط شمارو داشتم.شوهرم بچه دوم خواست و چون مشکل از خودش بود رفتیم آی وی اف.ولی اونجا رفتارش ...

دقیقا مثل عقده ای ها رفتار میکنه. فقط مثل یک راننده می برم و میارم. وقتی همه ش میگم باید کنارم باشی سرم داد میزنه

بنظر من شما الان چون درد داشتي وحساس تر شدي توقعت بالا رفته. 

مردا اين چيزا رو متوجه نميشن. با ارومي بهش بفهمون.كه اين روزا بيشتر از هميشه بهش نياز داري.  بگو بخاطر هردومون هست اين دردا رو تحمل ميكنم. 

باهاش اروم ومنطقي صحبت كن.  عجولانه تصميم نگير عزيزم. 

واقعا دركت ميكنم.بعضي وقتا ك نياز به توجه داري. بي توجهي ببيني سخته. 

اگه نیاد باهم چیکار کنم باید برم شهر دیگه تنهایی برم برام انجام میدن؟

آره عزیزم قوی باش به کسی محتاج نباش مستقل باش 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
همیشه  سرت داد میزنه یا فقط دیشب ؟

فقط دیشب. اما خیلی وقته حتی رختخوابش را جدا کرده چند ساله ‌ فقط روزهایی که باید نزدیکی داشته باشیم طبق دستور پزشک میاد

هر بار که میریم برای آی یو آی یا آی وی اف همین جوری میشه میگه می خوام ولی اذیت میکنه

شوهرم با من چند بار اومد همش غر میزد بهتره باهاش نری مردها فقط غر میزن خودت تنها برو 

بنظر من شما الان چون درد داشتي وحساس تر شدي توقعت بالا رفته.  مردا اين چيزا رو متوجه نميشن. با ...

واقعاً چرا خودشون نمیفهمن. چرا باید همه چیز رو مو به مو بهشون حالی کنیم

شوهرم با من چند بار اومد همش غر میزد بهتره باهاش نری مردها فقط غر میزن خودت تنها برو 

نمیفهمم چرا وقتی مشکل از اون هاست حاضر نیستند حتی کنارمون باشند. این چه قانونیه