2777
2789
عنوان

فرداتخمک کشی ودعواباشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 64 پست
به نظرم حق با شما باشه. شوهرم شدیداً تحقیر شده از بچگیش. به خاطر ظاهر ریزجثه اش و اینکه نتونسته توی ...

این فقط اراده شمارو میطلبه که حس قدرتو بهش برگردونید. اگه ببینه از طرف شما مورد تایید نیست روز به روز بدتر میشه. 

اون شمارو دوست داره که حاضر نشده طلاقت بده. 

با کارای خیلی کوچیک که خیلی ام راحته میتونی بهش اعتماد به نفس بدی. مثلا وقتی یه خوراکی یا میوه ای یا هرچیزی خریده وقتی اومد خونه بهش بگو واااااای از کجا فهمیدی من دلم اینو میخواست. یا وقتی از سرکار میاد بگو انقدر به خاطر من زحمت میکشی خسته میشی. یا وقتی دراز کشیده برو پیشش بخواب و دستاشو بگیر تو دستات بگو نمیدونم چه جوری ازت تشکر کنم که انقدر وقتتو برای کار کردن میذاری که من راحت زندگی کنم و از این کارا...

اگه جدا از شما میخوابه شما برو پیشش و بگو دلم میخواد امشب پیش شوهرم پیش عشقم بخوابم. مگه من غیر از تو کیو دارم که بهش تکیه کنم

اسی شاید اولش خنده دار به نظر برسه ولی باور کن خیلی تاثیر دارن اینجور کارا. مردا عاشق اینن که از طرف مقابلشون مورد تایید قرار بگیرن. کم کم با این کارای کوچیک اعتماد به نفسشو ببر بالا. 

راستش من بیشتر از اینکه دلم برای شما بسوزه که انقدر داری سختی میکشی دلم برای شوهرت سوخت که تو دلش یه درد بزرگ داره ولی نمیتونه بگه چون مردا همه چی رو میریزن تو خودشون.

اسی زندگیتو فقط خودت میتونی تغییر بدی. فقط و فقط خودت

این فقط اراده شمارو میطلبه که حس قدرتو بهش برگردونید. اگه ببینه از طرف شما مورد تایید نیست روز به رو ...

همیشه میگه زن باید به شوهرش محبت کنه. من میگم خوب من این محبت را از کجا باید بگیرم؟بالاخره من هم باید از یک جایی امید داشته باشم که بتونم بهت منتقل کنم. الان از سرکار میاد کمی دیگه.به نظرت با همه بی مهری که دیشب هم داشته و هرچی از دهنش در اومد به خودم و خانوادم گفت باز هم باید برم طرفش؟ چی میشد اگه یک باراون می اومد طرف من؟الان اگر من نرم طرفش او۱ن هم نمیاد اون وقت همه چیز خراب میشه. من هم میرم خونه پدرم که فردا برم دادگاه. قرار نیست به خاطر این آقا سالها زودتر یائسه بشم و هرجور که دوست داره باهام رفتار کنه

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازسرکاراومد.خودمو‌زدم به مریضی و دل‌درد.اومد منت کشی کرد

پس خیلی دوست داره که منت کشی کرده. شمام سعی کن بیشتر بهش محبت کنی. یکمم توقعتو ازش بیار پایین شوهرت تو شرایط سختیه باید بیشتر حواست بهش باشه. برای خوشبخت شدنتون دعا میکنم. 

پس خیلی دوست داره که منت کشی کرده. شمام سعی کن بیشتر بهش محبت کنی. یکمم توقعتو ازش بیار پایین شوهرت ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت. سعی میکنم احراش کنم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام