2777
2789
عنوان

فرداتخمک کشی ودعواباشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 64 پست
فقط دیشب. اما خیلی وقته حتی رختخوابش را جدا کرده چند ساله ‌ فقط روزهایی که باید نزدیکی داشته باشیم ط ...

الهییی عزیزم قربون اون قلب شکسته ات بشم انشاالله خدا بهت یه بچه بده قلبت و وجودتت برای اون بشه به کل

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
شما فعلا بچه نیارید اون اگه الان پیشت نیس بعدا هم نخواهد بود فردا پس فردا بچتو تنها بزرگ میکنی

دقیقاً ۱۰ سال که به خاطر این مسایل بچه نخواستم بارها برای جدایی اقدام کردم ولی قبول نکرد و باهام نیومد. الان دیگه ۳۶ سالم شده و واقعاً فرصتی برای بچه‌دار شدن ندارم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دیشب. اما خیلی وقته حتی رختخوابش را جدا کرده چند ساله ‌ فقط روزهایی که باید نزدیکی داشته باشیم ط ...

عزیزم ماها مردارو خوب نمیشناسیم اگه داری میگی مشکل از اونه ی احساس خلا و کمبود داره تو خودش انگار غرور مردونش له شده ی شب  موقع خواب برو کنارش اول از درد دل خودت بگو بگو نن درکت میکنم توهم درکم کن و بزار اونم حرف بزنه مشکلتون جدی نیست عزیزم اون خسته شده داره اینجوری میکنه خدا خودش ی نی نی سالم بهتون بده انشالله

نمیفهمم چرا وقتی مشکل از اون هاست حاضر نیستند حتی کنارمون باشند. این چه قانونیه

چند باری تو خونه غر زد سرم مشکل من دوسال پیش شروع شد اگه تو خونه تکونی کمکم میکرد دیسک کمر نمیگرفتم 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
شاید عذاب وجدان داره شما انقد اذیت میشی بعد اینجوری بروز میکنه

به خدا من توقع زیادی ندارم فقط اینکه سرش رو از توی موبایل در بیاره و کمی نگاهم کنه

به خدا من توقع زیادی ندارم فقط اینکه سرش رو از توی موبایل در بیاره و کمی نگاهم کنه

مردها کلا اینند بخدا قدر نمیدونند 

الهییی عزیزم قربون اون قلب شکسته ات بشم انشاالله خدا بهت یه بچه بده قلبت و وجودتت برای اون بشه به کل

به خدا تنها دلیلم برای بچه خواستن همینه. انقدر تنهایی کشیدم که فکر کردم بچه میتونه بهم آرامش بده و همدمم باشه

به خدا تنها دلیلم برای بچه خواستن همینه. انقدر تنهایی کشیدم که فکر کردم بچه میتونه بهم آرامش بده و ه ...

دقیقا هم همینه بچه فقط هوای آدمو داره انشاالله که خدا بهت میده نگران نباش 

عزیزم ماها مردارو خوب نمیشناسیم اگه داری میگی مشکل از اونه ی احساس خلا و کمبود داره تو خودش انگار غر ...

چی بگم عزیزم. خیلی بهانه جویی میکنه

عذاب وجدان نباید برعکس باشه؟ بیشتر محبت کنه؟

بله درسته

ولی شوهر منم گاهی اینجوریه از رو دوست داشتن به جای محبت دعوا میکنه

مثلا مریض باشم نرم دکتر خیلی بد دعوام میکنه سرم دادو بیداد میکنه

البته این خانوم تو پستای بعدیش یه سری توضیحاتی داد که از این حرفم پشیمون شدم مثل اینکه شوهرش جاشو جدا کرده

همیشه یا میگه سردمه یا میگه گرمه

شما ظاهرا هیچ عشقی از هم نمیگیرید اینطوری اگ باردار هم شدی بعد از زایمان از هم دورتر میشید و زندگی واقعا اینجوری زجراوره تو بعداز بچه صدبرابر بیشتر ب همسرت احتیاج داری

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...