سلام. دوستان موبایل از مشقت های زیاد آی وی اف میکنیم. فردا تخمک کشی دارم و هایپر شدم و به شدت درد دارم. شوهرم تو این شرایط کلی سرم داد سده و الان قهر کرده فقط به خاطر اینکه بهش گفتم چرا وقتی می خوام آمپول ها را بزنم باهام نمی آیی و کنارم نیستی. کل دیشب رو گریه کردم. خیلی دلم گرفته که دارم به خاطر ناتوانی اون این درد رو به جون میخرم و اون هیچ ارزشی قائل اگر فردا نرفتیم برای پانکچر مستقیم میرم دادگاه. ده سال عمرم رو تلف کردم...
مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
فقط دیشب. اما خیلی وقته حتی رختخوابش را جدا کرده چند ساله فقط روزهایی که باید نزدیکی داشته باشیم ط ...
الهییی عزیزم قربون اون قلب شکسته ات بشم انشاالله خدا بهت یه بچه بده قلبت و وجودتت برای اون بشه به کل
💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️
شما فعلا بچه نیارید اون اگه الان پیشت نیس بعدا هم نخواهد بود فردا پس فردا بچتو تنها بزرگ میکنی
دقیقاً ۱۰ سال که به خاطر این مسایل بچه نخواستم بارها برای جدایی اقدام کردم ولی قبول نکرد و باهام نیومد. الان دیگه ۳۶ سالم شده و واقعاً فرصتی برای بچهدار شدن ندارم
مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط دیشب. اما خیلی وقته حتی رختخوابش را جدا کرده چند ساله فقط روزهایی که باید نزدیکی داشته باشیم ط ...
عزیزم ماها مردارو خوب نمیشناسیم اگه داری میگی مشکل از اونه ی احساس خلا و کمبود داره تو خودش انگار غرور مردونش له شده ی شب موقع خواب برو کنارش اول از درد دل خودت بگو بگو نن درکت میکنم توهم درکم کن و بزار اونم حرف بزنه مشکلتون جدی نیست عزیزم اون خسته شده داره اینجوری میکنه خدا خودش ی نی نی سالم بهتون بده انشالله
نمیفهمم چرا وقتی مشکل از اون هاست حاضر نیستند حتی کنارمون باشند. این چه قانونیه
چند باری تو خونه غر زد سرم مشکل من دوسال پیش شروع شد اگه تو خونه تکونی کمکم میکرد دیسک کمر نمیگرفتم
💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️
به خدا من توقع زیادی ندارم فقط اینکه سرش رو از توی موبایل در بیاره و کمی نگاهم کنه
مردها کلا اینند بخدا قدر نمیدونند
به خدا تنها دلیلم برای بچه خواستن همینه. انقدر تنهایی کشیدم که فکر کردم بچه میتونه بهم آرامش بده و ه ...
دقیقا هم همینه بچه فقط هوای آدمو داره انشاالله که خدا بهت میده نگران نباش
شما ظاهرا هیچ عشقی از هم نمیگیرید اینطوری اگ باردار هم شدی بعد از زایمان از هم دورتر میشید و زندگی واقعا اینجوری زجراوره تو بعداز بچه صدبرابر بیشتر ب همسرت احتیاج داری