2777
2789
عنوان

لکه بینی تخمک گذاری +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 69024 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماهی که باردار شدم روزای تخمک گذاری ۳ روز لکه بینی داشتم جالبه تخمک گذاریمم انقدر درد ناک بود که ...

سلام عزیزم خوبی میدونم خیلی وقت گزشته ولی یادت مونده چند سیکل لکه داشتی قبلش و بعدش اقدام دلشتی‌‌‌‌....من ۱۳ سیکلم امروز ببخش ترشحات تخمک گزاری خونی بود‌‌‌‌.....اصن سایقه نداشتم خیلی نگران شدم منم اول..پیام شما دیدم یکم امید...من یه اقدام ۹ سیکل رفته بودم‌‌....دعامم میکنی نتیجه بگیرم همین ماه سه سالع اقدامم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام،منم امروز برای اولین بار اقدام کردم الان لک دیدم،درست روز تخمک گذاریم هست،شما باردار شدی؟ 

سلام ...ببخش شما روز چند سیکل لک دیدی قبل و بعدش اقدام داشتی‌‌‌‌.‌.من امروز ۱۳ سیکلم‌بود ترشحات تخمک‌گزاری حالت خونی بود...اولین بار تو عمرم شدم اصن سابقه نداشتم...سه سال هم هست اقدامم..۹ سیکل و امروز یه اقدام رفتم...

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

منم امروز لکه بینی داشتم رفتم سرویس متوجه شدم درصورتی که برنامه گوشیم میگه فردا روز تخمک گذاری هستش روز ۱۴سیکلم میشه،چون دکتر میرفتم برای اینکه تخمک آزاد کنه بدنم اون ماه مدروکسی پروژسترون داده بود روزی دوتا،تا پنج روزاستفاده کردم ولی نتیجه نداشت،مجدد رفتم پیشش بهم ال دی داد گفت از روز سوم پرییودی هر ۱۲ساعت سر ساعت مشخص یک و نصفی بخور تا یه بسته تموم بشه، و توی همون ماه بعد از روز ۱۵سیکل مجدد مدروکسی رو استفاده کن،الان امروز رفتم سرویس دیدم اینجوری شده،ترسیدم،میشه اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنین

من ماهی که باردار شدم روزای تخمک گذاری ۳ روز لکه بینی داشتم جالبه تخمک گذاریمم انقدر درد ناک بود که ...

منم طبق برنامه گوشی فردا روز ۱۴سیکل و تخمک گذاریمه،ولی امروز یک روز مونده به تخمک گذاری رفتم سرویس لکه بینی داشتم زیر شکمم درد میگیره انگار میپیچه و یکم سردرد دارم😐خداکنه مال تخمک گذاری باشه خیلی دلمون نی نی میخواد😍

یک هفته قبل تاریخ پریودیم دو روز لک بینی داشتم و دیروز بی بی چک زدم مثبت شد احتمالا از بارداریه برای ...

یا خدا🫣

منی که یک هفته قبل پریود لکه بینی دارم برگااااااام

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱