طبق برنامه مینت که نصب کردم امروز دقیقترین روز تخمک گذاریمه.البته امکان داره تخمک گذاری طبق این برنامه پیش نره و عقب و جلو بیوفته ولی خب زمان تقریبی که میدونم امروز بود.روز ۱۵ سیکلم و از وقتی پریودم تموم شدا یک روز در میون تو اقدامم.امروز لکه بینی قهوه ای دارم و امروز اقدام هم داشتم .نمیدونم لکه بینی به خاطر تخمک گذاریه یا چی.تو نت خوندم لکه بینی تخمک گذاری دو روزه قطع میشه و فقط تو ۱۰ درصد افراد اتفاق میوفته.کسی هست مثل من لکه بینی تخمک گذاری داشته باشه و باردار شده باشه؟جواب دادن از شما چیزی کم نمیکنه ولی به من خیلی کمک میکنه و ممکنه از نگرانیم کم کنه
سلام خانمی، عرق بومادران بگیر، روزی نصف استکان غیر از ایام پریودی ،بخور، برای تنظیم پریودی و پاکسازی رحم خیلی عالیه، تا ۳ ماه بخور، ورزش و پیاده روی هم هر روز داشته باش، البته نمیدونم الان عروسی کردید یا نه ان شاالله که با اولین اقدام باردار بشی
سلام خانمی، عرق بومادران بگیر، روزی نصف استکان غیر از ایام پریودی ،بخور، برای تنظیم پریودی و پاکسازی ...
سلام گلم مرسی از پبامت
یک ساله عروسی کردم و ۶ ماهه اقدامم😥
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
عزیزم من این ماه لک ندیدم موقع تخمک گذاری یه خانمی بهم گفت علتش شستشوی واژن در طول عادت ماهانست من این دفعه رعایت کردم این ماه ندیدم. چون دهانه رحم بازه و آب جذب میکنه خیلی کم بشورید اگرم شستید با آب ولرم و فشار آب کم