2777
2789
عنوان

لکه بینی تخمک گذاری +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 69006 بازدید | 67 پست
اوضاع پریودم داغونه  میترسم باردار نشم دکترم نگرانم کرد😢  فعلا نامزدم اما خییلی بچه دوس ...

سلام خانمی، عرق بومادران بگیر، روزی نصف استکان غیر از ایام پریودی ،بخور، برای تنظیم پریودی و پاکسازی رحم خیلی عالیه، تا ۳ ماه بخور، ورزش و پیاده روی هم هر روز داشته باش، البته نمیدونم الان عروسی کردید یا نه  ان شاالله که با اولین اقدام باردار بشی

سلام خانمی، عرق بومادران بگیر، روزی نصف استکان غیر از ایام پریودی ،بخور، برای تنظیم پریودی و پاکسازی ...

سلام گلم مرسی از پبامت 

یک ساله عروسی کردم و ۶ ماهه اقدامم😥

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باردار شدی خانمی؟ منم دو روز موقع تخمک گذاری لک دارم. مشکلی دارم به نظرتون؟؟

سلام،منم امروز برای اولین بار اقدام کردم الان لک دیدم،درست روز تخمک گذاریم هست،شما باردار شدی؟ 

سلام،منم امروز برای اولین بار اقدام کردم الان لک دیدم،درست روز تخمک گذاریم هست،شما باردار شدی؟ 

شما همونماه ک روز تخمکگذاری لک دیدی باردار شد؟

من روزای تخمکگذاری اقدام کردم دیشب ک ۱۱یا۱۲ سیکلم بود ببخشید بعد رابطه روی دستمال رنگی شد میخوام بدونم برای شمام همین مقدار بود یا بیشتر؟؟؟

شما همونماه ک روز تخمکگذاری لک دیدی باردار شد؟ من روزای تخمکگذاری اقدام کردم دیشب ک ۱۱یا۱۲ سیکلم بو ...

شما باردار شدی ؟؟ من حین رابطه لکه خیلی قهوه ای دیدم از چیه؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/926684
من ماهی که باردار شدم روزای تخمک گذاری ۳ روز لکه بینی داشتم جالبه تخمک گذاریمم انقدر درد ناک بود که ...

هر روز اقدام داشتی؟منم لکه بینی قهوه ای و خونابه صورتی دارم هر روز اقدامم یعنی این ماه باردار میشم؟

من ماهی که باردار شدم روزای تخمک گذاری ۳ روز لکه بینی داشتم جالبه تخمک گذاریمم انقدر درد ناک بود که ...

سلااام توروخدا جواب بدین شما موقع تخمک گذاری ترشح خونی یا لکه بینی دارین چن روز لکه بینیتونن

سلام من یه هفته تو وسط سیکل که هفته تخمک گزاری بود لک داشتم ولی به اقدامم ادامه دادم و باردار شدم&nb ...

سلام خانمی خوبی من بچه نمیخوام اما تو روزای تخمک گذاری لک میبینم. خطرناکه؟ چون تو اقدام نیستم نگرانم کرده. هر کس ک مثل منه راهنمایم کنه 

سلااام توروخدا جواب بدین شما موقع تخمک گذاری ترشح خونی یا لکه بینی دارین چن روز لکه بینیتونن

سلام 

منم چندماهه درگیر این لک تخمک گذاریم

اینقدر دکتر رفتم خسته شدم

3 روز طول میکشه 

دقیقا وسط سیکلم

شما دارین هنوز؟

عزیزم من این ماه لک ندیدم موقع تخمک گذاری یه خانمی بهم گفت علتش شستشوی واژن در طول عادت ماهانست من این دفعه رعایت کردم این ماه ندیدم. چون دهانه رحم بازه و آب جذب میکنه خیلی کم بشورید اگرم شستید با آب ولرم و فشار آب کم