طبق برنامه مینت که نصب کردم امروز دقیقترین روز تخمک گذاریمه.البته امکان داره تخمک گذاری طبق این برنامه پیش نره و عقب و جلو بیوفته ولی خب زمان تقریبی که میدونم امروز بود.روز ۱۵ سیکلم و از وقتی پریودم تموم شدا یک روز در میون تو اقدامم.امروز لکه بینی قهوه ای دارم و امروز اقدام هم داشتم .نمیدونم لکه بینی به خاطر تخمک گذاریه یا چی.تو نت خوندم لکه بینی تخمک گذاری دو روزه قطع میشه و فقط تو ۱۰ درصد افراد اتفاق میوفته.کسی هست مثل من لکه بینی تخمک گذاری داشته باشه و باردار شده باشه؟جواب دادن از شما چیزی کم نمیکنه ولی به من خیلی کمک میکنه و ممکنه از نگرانیم کم کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انگاری دلم افتاد این ماه بارداری حتما اگه باردار بودی خبرم بده قرص جلوگیری ک نمیخوردی ماه قبل ؟
نه من تاحالا اصلا قرص جلوگیری نخوردم.اره خودمم به دلم افتاده این ماه حتما میشه.اولین ماه اقداممه ها ولی بازم نمیدونم چرا انقدر امیدوارم دفه پیشم با اولین اقدام باردار شدم