2777
2789
عنوان

لکه بینی تخمک گذاری +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 68972 بازدید | 67 پست
مرسی عزیزممم اخه هفته پیش دوروز ترشح قهوه ای داشتم  بعدش خیلی کم لخته خون دکترم بهم سیپروترو ...

نه عزیزم فقط میدونم به خاطر موی زاعده.برای منم دکتر تجویز کرده بود ولی مصرف نکردم اصلا.فقط متفرمین مصرف میکنم ۴ ماهه با فولیک اسید .توام ۴ ماه قبل اقدامت حتما با مشورت پزشک اینا رو بخور

گلم به خاطر پریودت فقط رازیانه بخور.یا از عطاری خود رازیانه رو بگیر جوشوندشو یا دم کردشو هر روز بخور ...

چشم عزیزم مرسی ک گفتی رازیانه رو میخورم اما نامرتب از این ب بعد منظم میخورم

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم فقط میدونم به خاطر موی زاعده.برای منم دکتر تجویز کرده بود ولی مصرف نکردم اصلا.فقط متفرمین م ...

عه پس موهای زایدم کم میشه؟ عوارض خاص ک نداره اخه یهو پریودم قط شد

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
چشم عزیزم مرسی ک گفتی رازیانه رو میخورم اما نامرتب از این ب بعد منظم میخورم

اره مرتب بخور رازیانه برا اقایون مضره برا خانوما خیلی خاصیت داره چون پر هورمون زنانه اس

نه موی زاعد کم‌ نمیشه .من دقیقا اطلاع دقیقی ندارم راجب این قرص.ولی موی زاعد با قرص رفع نمیشه باید حتما لیزر کنی. قرص تاثیری نداره

میگم دیگه من خودم چون اون قرصو نمیشناختم مصرفش نکردم تنها قرصی که برای تنبلی استفاده کردم هنوزم میکنم متفرمینه

میگم دیگه من خودم چون اون قرصو نمیشناختم مصرفش نکردم تنها قرصی که برای تنبلی استفاده کردم هنوزم میکن ...

مررسسییی عزیزممم

دلم اروم شد خیلی غصه میخورم عاشق بچه ام

مررسسییی عزیزممم دلم اروم شد خیلی غصه میخورم عاشق بچه ام

منم خیلی عاشق بچه ام.نگران نباش مشکل جدی نداره .من حتی شوهرمم نمیدونه تنبلی دارم از بس که عادی و بدون دردسره ایت بیماری

منم خیلی عاشق بچه ام.نگران نباش مشکل جدی نداره .من حتی شوهرمم نمیدونه تنبلی دارم از بس که عادی و بدو ...

ان شالله ب زودی مادر بشی عزیزم

مرسی ک وقت گزاشتی مهربون خیلی دلم گرفته بود امشب

من ماهی که باردار شدم روزای تخمک گذاری ۳ روز لکه بینی داشتم جالبه تخمک گذاریمم انقدر درد ناک بود که ...

جدی میگی؟؟؟ 

من ۱۱ ماهه اقدامم  و برای اولین بار حین تخمک گذاری  لک دیدم  یعنی مشکلی دارم ؟؟؟  

نه منم اون ماه که باردار شدم دو ماه بود که موقع تخمک گذاری لک میدیدم دکترم رفتم گفت طبیعیه

پس یه جورایی علائم قبل از بارداریه .  

من یهو مث ترسح تخمک گذاری ازم اومد ولی قرمز

نه منم اون ماه که باردار شدم دو ماه بود که موقع تخمک گذاری لک میدیدم دکترم رفتم گفت طبیعیه

عزیزم لکه بینیت چجوری بود کم بود یا زیاد و چند روز داشتی

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد