طبق برنامه مینت که نصب کردم امروز دقیقترین روز تخمک گذاریمه.البته امکان داره تخمک گذاری طبق این برنامه پیش نره و عقب و جلو بیوفته ولی خب زمان تقریبی که میدونم امروز بود.روز ۱۵ سیکلم و از وقتی پریودم تموم شدا یک روز در میون تو اقدامم.امروز لکه بینی قهوه ای دارم و امروز اقدام هم داشتم .نمیدونم لکه بینی به خاطر تخمک گذاریه یا چی.تو نت خوندم لکه بینی تخمک گذاری دو روزه قطع میشه و فقط تو ۱۰ درصد افراد اتفاق میوفته.کسی هست مثل من لکه بینی تخمک گذاری داشته باشه و باردار شده باشه؟جواب دادن از شما چیزی کم نمیکنه ولی به من خیلی کمک میکنه و ممکنه از نگرانیم کم کنه
مرسی عزیزممم اخه هفته پیش دوروز ترشح قهوه ای داشتم بعدش خیلی کم لخته خون دکترم بهم سیپروترو ...
نه عزیزم فقط میدونم به خاطر موی زاعده.برای منم دکتر تجویز کرده بود ولی مصرف نکردم اصلا.فقط متفرمین مصرف میکنم ۴ ماهه با فولیک اسید .توام ۴ ماه قبل اقدامت حتما با مشورت پزشک اینا رو بخور
گلم به خاطر پریودت فقط رازیانه بخور.یا از عطاری خود رازیانه رو بگیر جوشوندشو یا دم کردشو هر روز بخور ...
چشم عزیزم مرسی ک گفتی رازیانه رو میخورم اما نامرتب از این ب بعد منظم میخورم
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
نه عزیزم فقط میدونم به خاطر موی زاعده.برای منم دکتر تجویز کرده بود ولی مصرف نکردم اصلا.فقط متفرمین م ...
عه پس موهای زایدم کم میشه؟ عوارض خاص ک نداره اخه یهو پریودم قط شد
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
میگم دیگه من خودم چون اون قرصو نمیشناختم مصرفش نکردم تنها قرصی که برای تنبلی استفاده کردم هنوزم میکن ...
مررسسییی عزیزممم
دلم اروم شد خیلی غصه میخورم عاشق بچه ام
منم خیلی عاشق بچه ام.نگران نباش مشکل جدی نداره .من حتی شوهرمم نمیدونه تنبلی دارم از بس که عادی و بدو ...
ان شالله ب زودی مادر بشی عزیزم
مرسی ک وقت گزاشتی مهربون خیلی دلم گرفته بود امشب