2777
2789
عنوان

لکه بینی تخمک گذاری +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 68923 بازدید | 67 پست
نه من تاحالا اصلا قرص جلوگیری نخوردم.اره خودمم به دلم افتاده این ماه حتما میشه.اولین ماه اقداممه ها ...

😍باردار بودی از لحظه به لحظه اش لذت ببر 

خیلی خوبه

شکم قلمبه 

لگداش 

😘😍

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
یک هفته قبل تاریخ پریودیم دو روز لک بینی داشتم و دیروز بی بی چک زدم مثبت شد احتمالا از بارداریه برای ...

مبارکه عزیزم خدا برات حفظش کنه انشاالله سالم و سلامت بغلش بگیری حال خوبتو خریدارم واقعا.برای منم دعا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم خدا برات حفظش کنه انشاالله سالم و سلامت بغلش بگیری حال خوبتو خریدارم واقعا.برای منم دعا ...

ممنون عزیزم انشالا هر چی خیر و صلاح برای شما هم پیش بیاد ولی حالم همچین هم خوب نیست تو این وضعیت کرونا وگرونی نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت اصلا خودم هم شوکم هنوز  

ممنون عزیزم انشالا هر چی خیر و صلاح برای شما هم پیش بیاد ولی حالم همچین هم خوب نیست تو این وضعیت کرو ...

ناراحت نباش گلم.بچه همیشه روزیشو با خودش میاره.خداروزی اونو میرسونه انشاالله با اومدنش برکت بیاد به زندگیتون.

سلام عزیزم خوبی

دلم‌گرفته میشه باهم حرف بزنیم

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
چرا عزیزم چی شده

اوضاع پریودم داغونه 

میترسم باردار نشم دکترم نگرانم کرد😢 

فعلا نامزدم اما خییلی بچه دوس دارم ۲۴ سالمه

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
دکترت چی گفت؟مشکلت چیه؟

توی سونوم نوشته فولیکول ریز و زیاد ب اندازه ۶ میلیمتر دارم 

ازمایشم نرمال بود

ضخامت اندومترمم ۷ بود

گف رحمت خیلی ضعیفه ممکنه باردار نشی 😢

پریودمم همیشه نامنظم و داغون

پرموام هستم روی چونم مو درمیاد

وزنمم ۶۰ قدم ۱۵۷

توی سونوم نوشته فولیکول ریز و زیاد ب اندازه ۶ میلیمتر دارم  ازمایشم نرمال بود ضخامت اندومترمم ...

تنبلی تخمدان داری عزیزم.نه بابا نگران نباش دکتراهم دنبالولن .تنبلی تخمدان نازایی نمیاره دیر زایی میاره یعنی همون ماه اول باردار نمیشی باید چند ماه اقدام کنی تا باردار شی..اونم همه اونجوری نیستن.بعضی تنبلی دارن ولی با همون اقدام اول هم باردار میشن.من خودم تنبلی داشتم ولی باردار شدم با یه بار اقدام.نگران نباش فقط از اول بیوفت پی درمانت که وقتی اقدام کردی زود باردار شی.یکیم ورزش زیاد کن.ورزش که میگم‌ رقص کنی بپر بپر کنی دراز نشست برس هم کافیه خسالت راحت

تنبلی تخمدان داری عزیزم.نه بابا نگران نباش دکتراهم دنبالولن .تنبلی تخمدان نازایی نمیاره دیر زایی میا ...

مرسی عزیزممم

اخه هفته پیش دوروز ترشح قهوه ای داشتم 

بعدش خیلی کم لخته خون

دکترم بهم سیپروترون کامپاند داد ۲ شبه میخورم 

راجب سیپروترون کامپاند اطلاعی داری؟

پریودمم همیشه نامنظم و داغون پرموام هستم روی چونم مو درمیاد وزنمم ۶۰ قدم ۱۵۷

گلم به خاطر پریودت فقط رازیانه بخور.یا از عطاری خود رازیانه رو بگیر جوشوندشو یا دم کردشو هر روز بخور.یا هم عرقشو بگیر بخور .ولی تا پریودت بخور .طمان پریود نخور خونریزیت شدید میشه.خیلیییی خیلیییی موثره رازیانه از دارو بیشتر من بهش اعتقاد دارم چون واقعا جواب گرفتم