2777
2789
عنوان

یه تایپک قدیمی از سال ۸۸...+عکس

1030 بازدید | 33 پست

اینجا استارتر یه تایپک زده اونم تاریخی شده

عاشق متن تایپکم😍فک کنم اون موقع پخش سریال جومونگ بوده استارتر رفته تو فاز سوسانو..🤩🥰

ولی واقعن بیش از۵۲ هزار بازدید و ۲ هزار تا پست خیلیه ها...

اونوخ ما دم ب دقه تایپک میزنیم ، خیلی بازدید داشته باشه ،۱۰۰ یا ۲۰۰ تا..😑

صد البته به محتوا هم بستگی داره😊😊

اینجا خیلی جذابیت داشته براشون🤣🤣

خدایی سال ۸۸..

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار کنیم حالا ؟

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

این فکر کنم نصف عمرش به دیدن فیلمای کره ای گذشته 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
گوشی لمسی داشته چه خفن بوده

😂 

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕