2777
2789
عنوان

یه تایپک قدیمی از سال ۸۸...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 33 پست
گوشی لمسی داشته چه خفن بوده

با کامپیوتر میومدن قدیمیا خیلیاشون

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کامپیوتر اومده

چقدر حوصله داشته اسی

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
با کامپیوتر میومدن قدیمیا خیلیاشون

چه حوصله ای داشتن تازه،با اینترنت اون موقه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

من یه تاپیک دارم ناهید

بیچاره از یه مشکل کوچیک تاپیک زد در اوج ناباوری همه طلاق گرفت سالها تاپیک فعال بود تا گروه زد تو وایبر الانم میاد هنوز به تاپیکش سر میزنه خواستید بذارم براتون

۵۲۲هزاربازدید

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
من یه تاپیک دارم ناهید بیچاره از یه مشکل کوچیک تاپیک زد در اوج ناباوری همه طلاق گرفت سالها تاپیک ...

بزار

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
۵۲۲هزاربازدید

اره واقعن

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
خودتونم یه روزی خاطره ۱۴۷۰ یا میشین که جدید میان 😂😂😂

اون موقع فسیل شدیم خواهر

اون موقع فسیل شدیم خواهر

من دوس ندارم فسیل شم😔

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.