2777
2789
عنوان

ماجرای سوختن من و سوختگی ها+عکس

3781 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها .. من سال ها قبل که 18 سالم بودش سوختم .. 

یکی از روزای زمستون که هوا خیلی سرد بود و منم تو خونه تنها بودم رفتم کنار بخاری تا خودمو گرم کنم .. شعله شو بیشتر کردم تا یخ دست و پاهام رو اول صبحی باز کنم .. گویا شیشه ی بخاری سرد و گرم میشه و شیشه ش ترک برمیداره و از پشت پیراهن بلند من آتیش میگیره  و موهای بلندمم شعله میگیره و ..  

همینجور الکی الکی من میسوزم .. 

از درد ها  و بیمارستان ها و شوک و غش و تاول و عفونت و حموم ها و پانسمان ها و اینا که بگذریم.. بعد از چند ماه خوب شدم .. اما بدنم دیگه مال خودم نبود..

کلی گوشت اضافه درآوردم از همین بابت .. 

کلی لیزر رفتم و هرجلسه نزدیک چن تومن پول میدادم ولی شاید فقط یکم تغییر میکرد جای زخم هام .. پول جراحی پلاستیک هم نداشتم که اصن !

الان چن ماهه یه جا دارم میرم که ادعا میکنه بدون لیزر و عمل جراحی و بالون و اینها(کسایی که اسکارو گوشت اضافه دارن میدونن) ، با هزینه ی خیلی کم میتونه خوبم کنه..

جلسه ی دومم بود که پیش ذکتره میرفتم و الان کلا باند پیچی ام ..

ولی قول میدم حتما اخره آخره نتیجه شو بتون بگم .. اسم دکترم نمیگم تا تبلیغ نشه !

پیج اینستام برای اطلاعات سوختگی اسمش اینه نازنینانم:  darman.sukhtegi@  darman.sukhtegi

با انجمن قربانیان اسید پاشی هم صحبتایی کردم و یه برنامه هایی برای درمان همه سوخته ها دارم..

اینم عکسای سوختگی ها:

مال من سوختگی درجه 2 و همین شکلی بودش زخمام ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

😷😢

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا هیچ کسی چنین رنجی نبینه

ان شاالله .. من دلم برای قربانیان اسید و بچه های شین آبادی که صورتشون رفته خیلی میسوزه :(

میخوام وقتی خوب شدم، به همشون کمک کنم ان شاالله .. 

همسرمم پشتمه ..

وای سلاطین سوختگی من و بابام فقط

من پنجم بودم ی کتری آب جوش از رو گاز ریخت رو دستم و سینم تاول زد در حد لالیگا زن عموم با لیف زیر همه رو شست ک جیگرم کباب شد

تو سفر فلاکس چپه شد رو پام یکی اومد بنزین بپاشه رو اسفند دستش سوخت پرت کرد رو بابام گردن و قفسه سینش کامل سوخت و....

Off از ۶/۱۹🙃💕
اه عکسا رو پاک کن 

خواهر، از هممون دور باشه ولی واسه هرکسی ممکنه پیش بیاد .. خوبه که اطلاعات داشته باشیم .. نه ؟

کمک های اولیه واطلاعات مونو  اینا رو باید فراگیر کنیم ..

وای سلاطین سوختگی من و بابام فقط من پنجم بودم ی کتری آب جوش از رو گاز ریخت رو دستم و سینم تاول زد د ...

الهی .. جاشم براشون موند ؟ 

ان شاالله هیشکی گرفتار نشه خواهر :( 

دلم کباب شد.. به خدا من هرکیو میبینم اینطوری دلم میره .. 

وای سلاطین سوختگی من و بابام فقط من پنجم بودم ی کتری آب جوش از رو گاز ریخت رو دستم و سینم تاول زد د ...

منم زیاد میسوزم البته .. ولی بزرگ ترین سوختگیم همون 18 سالگی م بود که لباسم اتیش گرفت .. کلا دست و پاهام پر از لکه های سوختگیه.. :(

هرچند اون لکه ها رو میکرو نیدل میکنم .. این گوشت اضافه هارم دارم دکتر میرم ..