2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

المیزان

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

عزیزم قرآن استاد قرائتی هم ترجمه داره و هم تفسیر بسیار روان و قابل فهم.در خریدش شک نکن، یکی از بهتری ...

ممنونم عزیزم قبلا ی چیزی بهم معرفی کردن خیلی کلماتش سخت و سنگین بود و اصلا متنش و نمیفهمیدم 

ممنونم لطف کردی

تفسیر قرآن چیزی ورای ترجمه اش هست!

یه نمونه مثال بیارید 

مثلا من میگم «به پدر و مادر خود نیکی کنید» 

متن واضحه و قابل درکه و مفهوم هممتوجه میشم پس چرا باید تفسیر بخونم 

مثل آیه های قرآن که ۹۹ درصدشان همینجوری واضحه

یه نمونه مثال بیارید مثلا من میگم «به پدر و مادر خود نیکی کنید» متن واضحه و قابل درکه و مفهوم هممتوج ...

چه اصراری داری دیگران نخونن خب شما خیلی فهمیده ای نخون !

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه نمونه مثال بیارید مثلا من میگم «به پدر و مادر خود نیکی کنید» متن واضحه و قابل درکه و مفهوم هممتوج ...

لِلذَّكَرِ مِثْلُ حَظِّ الأُنثَيَيْنِ (نساء، آیه ۱۱)
یعنی سهم مرد، برابر با سهم دوتا زن هست

اگه فقط ترجمه رو بخونیم، ممکنه به‌ نظر بیاد که قرآن داره ارزش زن رو کمتر از مرد میدونه.
اما وقتی تفسیر بخونیم، روشن میشه که موضوع اصلاً برابری یا برتری شخص نیست، بلکه درباره‌ی نقش مالی و مسئولیت اقتصادیه.
توی تفسیرهایی مثل تفسیر المیزان و نمونه توضیح داده شده که در اسلام مرد موظف به پرداخت مهریه و نفقه اس، اما زن چنین وظیفه‌ای نداره.
پس اگرچه سهم ارث مرد بیشتره، ولی اون سهم در واقع برای تأمین زندگی خانواده خرج میشه، نه برای خودش، در حالی که سهم زن کاملاً در اختیار خودشه.
یعنی توازن اقتصادی در کل نظام خانواده در نظر گرفته شده، نه صرفاً تقسیم ساده‌ی دارایی.

اگر همچنان نظرتون اینه که تفسیر قرآن نعوذبالله یه چیز بیخوده و علامه هایی که بخش زیادی از عمرشون رو در این راه صرف کردن اشتباه کردن، لطفا به این مبحث همین جا خاتمه بدید.

لِلذَّكَرِ مِثْلُ حَظِّ الأُنثَيَيْنِ (نساء، آیه ۱۱)یعنی سهم مرد، برابر با سهم دوتا زن هستاگه فقط تر ...

خاتمه میدم چون همین تفسیر هم ماله کشیه

حرف قرآن واضحه 

ریپلای نزنید دیگه