2777
2789
حالا کجاشو شنیدی شوهرم روانیه ی روز مادرش دعوا کرد زد دستش شکست مادرش همه گفت کار عروسیه اون گفته در ...

تو یه ساختمون هستید؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
واسه من تجربه شد فقط با دعوت و مناسب ها برم منم عقدم و هیچ محبتی هیچی ندیدم ازشون تازه بدی هم دیدم ف ...

من اوایل یکی دوبار دعوت کردن .ی بارم برا عید رفتم دیگه اصلا نرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اوایل یکی دوبار دعوت کردن .ی بارم برا عید رفتم دیگه اصلا نرفتم

من تازه عقد کرده بودم بخاطر اصرار شوهرم و ذوق خودم زیاد میرفتم یه بی احترامی های دیدم که روانم خراب شد.

بنظرم وقتی اونا علاقه ندارن و دعوت نمیکنن اگه ما بریم خودمونو کوچیک کردیم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خونه خواهرش میرم همیشه دعوتم می‌کنه ولی مادرش نه اصلا خیلی سرده

شما هم بعد از عروسی خواهرشو دعوت کن.

مادرشوهر دعوت کردی اشکال نداره.

ولی بدون دعوت نرو خونش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من تازه عقد کرده بودم بخاطر اصرار شوهرم و ذوق خودم زیاد میرفتم یه بی احترامی های دیدم که روانم خراب ...

من اصلا اشتیاق ندارم برم .ناراحتم که چرا برا ما اینجوریه بقیه چرا انقد دوسشون دارن مگه ما چیکار کردیم