2777
2789
عنوان

ماجرای سوختن من و سوختگی ها+عکس

3806 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها .. من سال ها قبل که 18 سالم بودش سوختم .. 

یکی از روزای زمستون که هوا خیلی سرد بود و منم تو خونه تنها بودم رفتم کنار بخاری تا خودمو گرم کنم .. شعله شو بیشتر کردم تا یخ دست و پاهام رو اول صبحی باز کنم .. گویا شیشه ی بخاری سرد و گرم میشه و شیشه ش ترک برمیداره و از پشت پیراهن بلند من آتیش میگیره  و موهای بلندمم شعله میگیره و ..  

همینجور الکی الکی من میسوزم .. 

از درد ها  و بیمارستان ها و شوک و غش و تاول و عفونت و حموم ها و پانسمان ها و اینا که بگذریم.. بعد از چند ماه خوب شدم .. اما بدنم دیگه مال خودم نبود..

کلی گوشت اضافه درآوردم از همین بابت .. 

کلی لیزر رفتم و هرجلسه نزدیک چن تومن پول میدادم ولی شاید فقط یکم تغییر میکرد جای زخم هام .. پول جراحی پلاستیک هم نداشتم که اصن !

الان چن ماهه یه جا دارم میرم که ادعا میکنه بدون لیزر و عمل جراحی و بالون و اینها(کسایی که اسکارو گوشت اضافه دارن میدونن) ، با هزینه ی خیلی کم میتونه خوبم کنه..

جلسه ی دومم بود که پیش ذکتره میرفتم و الان کلا باند پیچی ام ..

ولی قول میدم حتما اخره آخره نتیجه شو بتون بگم .. اسم دکترم نمیگم تا تبلیغ نشه !

پیج اینستام برای اطلاعات سوختگی اسمش اینه نازنینانم:  darman.sukhtegi@  darman.sukhtegi

با انجمن قربانیان اسید پاشی هم صحبتایی کردم و یه برنامه هایی برای درمان همه سوخته ها دارم..

اینم عکسای سوختگی ها:

مال من سوختگی درجه 2 و همین شکلی بودش زخمام ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

😷😢

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا هیچ کسی چنین رنجی نبینه

ان شاالله .. من دلم برای قربانیان اسید و بچه های شین آبادی که صورتشون رفته خیلی میسوزه :(

میخوام وقتی خوب شدم، به همشون کمک کنم ان شاالله .. 

همسرمم پشتمه ..

وای سلاطین سوختگی من و بابام فقط

من پنجم بودم ی کتری آب جوش از رو گاز ریخت رو دستم و سینم تاول زد در حد لالیگا زن عموم با لیف زیر همه رو شست ک جیگرم کباب شد

تو سفر فلاکس چپه شد رو پام یکی اومد بنزین بپاشه رو اسفند دستش سوخت پرت کرد رو بابام گردن و قفسه سینش کامل سوخت و....

Off از ۶/۱۹🙃💕
اه عکسا رو پاک کن 

خواهر، از هممون دور باشه ولی واسه هرکسی ممکنه پیش بیاد .. خوبه که اطلاعات داشته باشیم .. نه ؟

کمک های اولیه واطلاعات مونو  اینا رو باید فراگیر کنیم ..

وای سلاطین سوختگی من و بابام فقط من پنجم بودم ی کتری آب جوش از رو گاز ریخت رو دستم و سینم تاول زد د ...

الهی .. جاشم براشون موند ؟ 

ان شاالله هیشکی گرفتار نشه خواهر :( 

دلم کباب شد.. به خدا من هرکیو میبینم اینطوری دلم میره .. 

وای سلاطین سوختگی من و بابام فقط من پنجم بودم ی کتری آب جوش از رو گاز ریخت رو دستم و سینم تاول زد د ...

منم زیاد میسوزم البته .. ولی بزرگ ترین سوختگیم همون 18 سالگی م بود که لباسم اتیش گرفت .. کلا دست و پاهام پر از لکه های سوختگیه.. :(

هرچند اون لکه ها رو میکرو نیدل میکنم .. این گوشت اضافه هارم دارم دکتر میرم ..