2777
2789
عنوان

ماجرای سوختن من و سوختگی ها+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3806 بازدید | 30 پست
منم زیاد میسوزم البته .. ولی بزرگ ترین سوختگیم همون 18 سالگی م بود که لباسم اتیش گرفت .. کلا دست و پ ...

برا منو با لیف ی جور ساییدن ک گوشتم رفت ولی ی جاش دیگه از حال رفتم نشستن جاش موند

Off از ۶/۱۹🙃💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت زیادش رفت ولی بله جاش هست الهی امین خیلی بده

اگه من کامل کامل خوب شدم به تو ام میگم بیای .. 

دکتره واسه هر عضو بدن، دست یا پا یا صورت یا هر قسمت دیگه ای کلا 100 هزار تومن میگیره .. ویزیتشم 25 تومنه .. 

به من گفت خوبت میکنم .. فقط چون زخمت قدیمیه یکم زمان میبره ..

منو تو دوستات ادد کن تا گمت نکنم عزیزم .. نتیجه شو برات میفرستم خواهر ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
یه سوال این افرادی که دورازجون همه قربانی اسیدپاشی میشن کلابراشون درمانی هم هست؟‌

خب همین دیگه .. 

منتظرم نتیجه ی این دکتره روی بدن خودم معلوم بشه تا شروع کنم اطلاعات همگانی بدم تا همه مخصوصا دخترایی که صورتاشون گوشت آورده خوب بشن .. 

هرچندتو این دو جلسه خیلی بهتر شدم ولی هنوز صاف و مثل روز اول نشده .. منتظرم تا اول خودم نتیجه ی کاملشو ببینم بعد 

هرچند دیروز  پیشاپیش با رییس انجمن قربانیان اسیدپاشی هم صحبتایی کردم تا خود دکتره و تیم شو ببینن .. خود دکتره بم گفت خوبشون میکنه .. هرچقد قدیمی تر باشه فقط زمانش بیشتره و ممکنه کامل کامل مثل روز اول نشه ولی خیلیییییی بهترمیشه ..

خب همین دیگه ..  منتظرم نتیجه ی این دکتره روی بدن خودم معلوم بشه تا شروع کنم اطلاعات همگانی بد ...

انشاالله به حق ۱۴معصوم هیچوقت گرفتاراین دردنشه وشماواونهاحالشون خوب شه .انشاالله این دکتربشه یه وسیله براشفا

انشاالله به حق ۱۴معصوم هیچوقت گرفتاراین دردنشه وشماواونهاحالشون خوب شه .انشاالله این دکتربشه یه وسیل ...

ممنونم مهربونه من .. ان شاالله .. اگه مثل روز اولم بشم ، شده با هزینه ی خودم، تا جایی که میتونم کمک میکنم تا همه خوب خوب بشن ..

عزیزم من رون پام با ابجوش سوخته درجه 2.الان 10روزه.میشه بیای تاپیک اخرم عکس یه هفته بعد از سوختگی رو گذاشتم ببینی نظر بدی که جاش میمونه یا نه؟قبل پوسته ریزی مثل عکسی بود که اینجا گذاشتین درجه2

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
ممنونم مهربونه من .. ان شاالله .. اگه مثل روز اولم بشم ، شده با هزینه ی خودم، تا جایی که میتونم کمک ...

عزیزم شما کار درمانتون چطور شد ؟میشه لطفاً اسمذ دکترتون رو به منم بدین خواهش میکنم خیلی برام واجبه،برای کسی می‌خوام که میخواد ازدواج کنه و خیلی ناراحته از جای این سوختگیش بعد شما قبل ازدواج این رو به همسرتون نشون دادین؟عکس العملشون چجوری بود 

این بنده خدا خیلی استرس داره که نامزدش ببینه و تو ذوقش بخوره به اندازه کف دست پشت و به سمت پهلوشه