2777
2789
هر وقت مامانم  می ره خونه خواهرم شیر سبزی خورشتی سبزی خوردن براش میبره،،،،اما برا من هیچی،،،خدا ...

واقعا جای تاسف داره.نمیدونم چرا این همه ادما تغییر میکنن..عزیزم تو هم دیگه نرو درسته خونی پدرته ولی خودتو سبک نکن.شوهرت رو بی ارزش نکن.اجازه هم نده که خانواده ی همسرت بفهمن این مشکلات رو..ولی تو هم دیگه بهشون اهمیت نده بچسب به زندگیت

واقعا جای تاسف داره.نمیدونم چرا این همه ادما تغییر میکنن..عزیزم تو هم دیگه نرو درسته خونی پدرته ولی ...

ها بخدا این قدر از دست اینا پیش شوهرم خجالت میکشم،،،،خداروشکر عاقله خودشم میگه مامانم اینا نفهمن که اینا باهت اینجور میکنن،،،،ببین دیگه من چقدر بدبختم

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ها بخدا این قدر از دست اینا پیش شوهرم خجالت میکشم،،،،خداروشکر عاقله خودشم میگه مامانم اینا نفهمن که ...

عزیزم.پس خدا را شاکر باش واسعه داشتن شوهرت و دخترت.بچسب به شوهرت که محتاج کسی نشی

ازقدیم هم گفتن ادم خونه پدرمادرش مهمونه اماقراره یه عمرباشوهرت سر بکنی پس فک کن تموم شد بی احترامی نکن اصلا فقط فقط فقط زنگ بزن هرچند روز نه هرروز بگو فقط خواستم حالتون رو بپرسم و قطع کن دیگه هم نرو تاخودشون التماس کنن خواستی بری اصلا و ابدا برای ناهار شام نرو فکرکن خونه غریبه میری بهتربابا زندگی ارزش غم نداره این دنیا نفهمیدن اون دنیا که وجود داره عزیزم حیف خودت نیست برو بادخترت توبازار راه برو برین کلاس یاکاردرمنزل انجام بدین سرتون گرم نشه اصلا خواهرمادر یادت میره الان فقط مهم شوهرته عزیزم اماهیچ وقت بهشون بی احترامی نکن چون بزرگت کردن بهرحال هرجوری

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
عزیزم.پس خدا را شاکر باش واسعه داشتن شوهرت و دخترت.بچسب به شوهرت که محتاج کسی نشی

روزی هزار بار شاکر خدام،،،،،ممنونم عزیزم،،،،،آره دیگه باهشون کارندارم،،،،بخودشونم گفتم شوهرم ودخترم تو اولویت هستن،،،،

روزی هزار بار شاکر خدام،،،،،ممنونم عزیزم،،،،،آره دیگه باهشون کارندارم،،،،بخودشونم گفتم شوهرم ودخترم ...

آفرین عزیزم.اینجوری خودتم آرامش داری.خودت تا یع مدت سراغی ازشون نگیری حساب کار میاد دستشون

ازقدیم هم گفتن ادم خونه پدرمادرش مهمونه اماقراره یه عمرباشوهرت سر بکنی پس فک کن تموم شد بی احترامی ن ...

ممنونم عز بزم،،،،نه دیگه زنگم نمی زنم،،،،ولی برا آدم ارزش قایل نشن همون بهتر نباشن

ممنونم عز بزم،،،،نه دیگه زنگم نمی زنم،،،،ولی برا آدم ارزش قایل نشن همون بهتر نباشن

عزیزم 🥺🥺🥺🥺خیلی سخته خیلی ادم تو زندگیش دلخوشیش پدرمادرشن که اینهاهم اینطوری ای بابا خداخودش بهشون عقل بده 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
خدا بیامزره پدرت،،،،بابام وضعش توپه،، حتی از لحاظ مالی به چندتا که تو فامیل ش دستشون خالیه کمک. مکین ...

ممنون گلم نرو بزاراونابیفتن دنبالت قدرتوبدونن همیشه دردسترس باشی ازچشم میفتی

عاجزانه تمنادارم یه صلوات مهمونم کنی💚
عزیزم 🥺🥺🥺🥺خیلی سخته خیلی ادم تو زندگیش دلخوشیش پدرمادرشن که اینهاهم اینطوری ای بابا خداخودش بهشو ...

چی  بگم والا گلم ،،،،خونه ی پدری امید ادمه ،،،امروز فهمیدم غیر شرو فتنه چیزی خونه بابام نداره،،،جو عصبی ومتشنج 

ممنون گلم نرو بزاراونابیفتن دنبالت قدرتوبدونن همیشه دردسترس باشی ازچشم میفتی

ها بخدا میدونم ،،،،دلم می سوزه برا اینکه بدی در حقشون.نکردم تا یه حرفی پیش میاد مامانم میگه شوهرت اله ب له ،،،میگم خوب به خودش بگو چرا اعصاب من میریزی بهم،،،حالا همین شوهرم چقدر پارسال بنزین سوزوند براهمین بی چشم ورو هاسیسمونی خرید حالا میگن وظیفه ش بود،،،،من دور ب دور میرفتم در حد نیم ساعت یک ساعت تازه بخدا بعضی وقتا ناهار شون میپختم میومدم خونه خودم،،،،نمی موندم،،، بعد بیست روز رفتم این جور بهم گفت،،،،حالا اگرم دستشون خالی بود می گفتم طوری نیس ندارن،،،،

من اون خواهرم اونجوری همش با دوتا بچه خونه مادرم ولی من یه خواهر مجرد دارم که کلا با من لجه و با او ...

😢

الهی زود زود وضعتون خوب بشه  فقط حواست رو جمع کن هرموقع وضعتون خوب شد اونایی که دلت رو شکستن ی ...

ممنونم عزیزم،،،،والا من بهش رسیدم که پول که شخصیت میاره ،،،،،آدم بی پول را هرچند نجیب باشه هیچ کی نمخاد😢