2777
2789
عزیزم اگه راضی نیستن نرو خونشون خب ،،، چرا اصلا لواشک بردی براشون  غذاتون رو خودتون بیارین ...

خاک تو سر دل ساده من کنن،،،،که هر چی می کشم از همینه،،،،بخدا یه چی میگیرم برا اونا هم میبرم،،،،میگم پدرومادرن.جا دوری نمیره،،،خداییش بابام این جور نیست یخچالم خالی باشه یه چی دستشه میاد،،،ولی مادرم فوق العاده گدا وخسیسه،،،زورش میاد 

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.

ببخشید اینو میگم به خدا احمقی اگر باهاشون رفت آمد کنی تمامش کن بزار برن به درکککک

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی وسیله های ابجیمم نامرتبه باز مامانم به من گیر میده.ابجیمم میگه ولش کن اینو درست بشو نیس!! خدایا ...

هم دردیم گلم

خانواده من که بعد عقد محضریم یه دقیقه هم صبر نکردن منو جلوی محضر ول کردن رفتن مادرشوهرم اومد با یه ...

واقعا نمیتونم باور کنم خانواده ادم اینقدر میتونه بی مهر باشه
من که خدا رو شکر سه ساله ازدواج کردم مستقل شدم آرامش پیدا کردم
شما هم عزیزم غصه نخور ایشالله آینده اینقدر برات قشنگ بشه که این جریاناتو فراموش کنی

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.
نرو کلا قطع رابطه کن ب شوهرتم نگوبعدابکوبه سرت هرچی باشه خانوادتن اجازه نده شوهرت دخالت کنه بعدامثل ...

من اون خواهرم اونجوری همش با دوتا بچه خونه مادرم

ولی من یه خواهر مجرد دارم که کلا با من لجه و با اون خواهرم جوره

کلا راضی نیست من برم مامانم هم تحت تاثیر اون خواهرمه که خونست

دوباریم که به من زنگ زده اون خواهرم رفته بوده بیرون بعدشم گفته من تلفنو میکشم که اینا نفهمن به تو زنگ زدم

پری روز،  روز عید 

من خونه مامانم بودم دخترم ۴ ماهشه داداش .... م به دخترم حرف بدی زد 

مامانم دلداد بهش باهاش میخندید 

عروسمونم تو دلش عروسی بود 

من خیلی جواب اومد سر زبونم بگمش فقط چون جلو زنش خرد میشد نگفتم 

هنوزم پشیمون نیستم چرا چیزی نگفتم خدا خودش دل شکسترو میبینه 

ولی از مامانم دلم شکست خیلی 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
خوب شد این تاپیکو زدی دلم خیلی گرفته بود از شرایطم الان که این چیزای تو تاپیکو خوندم یکم آروم شدم د ...

عزیزممممم

واقعا نمیتونم باور کنم خانواده ادم اینقدر میتونه بی مهر باشه من که خدا رو شکر سه ساله ازدواج کردم مس ...

انشالله

ولی خوب خاطرات اینجوری باعث میشه آدم یادش میافته اعصابش بهم بریزه و خلق و خوش بد بشه

من بارها یاد این چیزا میافتم گریم میگیره و میرم تو خودم از اونور شوهرم به خودش میگیره و بینمون بحث میشه

به من چون وضع مالیمون زیاد جالب نیس تا یه کمک میکنن همه جارو مامانم پر میکنه بعد بابام‌میندازه جلو ب ...

دقیقا  مثل من،،،،خیلی منتها سرم گذاشتن،،،بخدا چند سال یه شهر دیگه بودم اینقدر خوب بود نمیدیمش،،کار شوهرم اونجا تموم اومدیم شهر خودمون مثل س گ پشیمونم،،،،تازه عید ب عید میومدم الان برام شده منت چراذشوعرت نون.نخریده گوجه نمیخریده،،،،شوهرم هم گفته بگو بهشون پول این مدتا.حساب کنن بریزم تو حساب بابات،

نمیرم دیگه،،،،قرار باشه برم بعد حرصم بدم ارزش نداره،،،،والا سرم درد گرفته صبح تا حالا بس گریه کردم

دیونه نباش واسه چی گریه می کنی بی خیال فقط تو زندگیت خوش باش به خودت برس 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
نرو کلا قطع رابطه کن ب شوهرتم نگوبعدابکوبه سرت هرچی باشه خانوادتن اجازه نده شوهرت دخالت کنه بعدامثل ...

خدا بیامزره پدرت،،،،بابام وضعش توپه،، حتی از لحاظ مالی به چندتا که تو فامیل ش دستشون خالیه کمک. مکینه،،،،من اگه دستش خالی بود اصلا نمیموندم

ببخشید اینو میگم به خدا احمقی اگر باهاشون رفت آمد کنی تمامش کن بزار برن به درکککک

ها بخدا راست میگی

دقیقا  مثل من،،،،خیلی منتها سرم گذاشتن،،،بخدا چند سال یه شهر دیگه بودم اینقدر خوب بود نمیدیمش،، ...

مال من برعکس به خدا

چون وضع مالیمون از بقیه بهتر بیشتر حسادت میکنن

البته اونام اوضاعشون بدنیست خداروشکر ولی خیلی اذیتم کردن از بعد ازدواج

ببخشید چه توقعی از مادراتون دارید، اونا هم انسانن یه حرفی میزنن از ته دل نیست. خسته میشن از مهمونداری پیر شدن دیگه، نمیشه تا آخر عمر جلو بچه هاشون و عروس داماداشن بشورن و بپزن و بزارن. حتی میرید غذا اونجا درست میکنید شاید میخوان استراحت کنن. قدرشونو بدونین. بخدا من توی شهر غریبم دلم لک زده واسه خونه مامانم. مادرمم میرم زیاد دورم نیست همش خودم کارارو میکنم اما میدونم نمیتونه تا بچه بودیم کلی زحمت کشیده. 

واقعا نمیتونم باور کنم خانواده ادم اینقدر میتونه بی مهر باشه من که خدا رو شکر سه ساله ازدواج کردم مس ...

ایشالله گلم التماس دعا