دیروز دخترم بعد مدتها گفت ببرم خونه مامان جون،،،منم بعد مدتها پاشدم رفتم،،خلاصه دلم هوس کشمش پلو هم کرده بود،،،،،رفتم وناهار هم خودم برا همشون پختم وظرفا شستم بعد مامانم گفت به اون خواهرت گفتم ب تو هم میگم من بعد خاستید بیاید.خودتون از خونه هاتون درست کنید بیارید،،،،وضع بابام هم خیلی خوبه،،،خلاصه خیلی جا خوردم این حرفا زد زبون لال شد و هیچی نگفتم اینم بگم لواشک هلو وسیب درست کرده بودم براشون بردم،،،خلاصه من اومدم خونه ولی از فکرم پاک نشد،،،،امروز یکم لواشک گفتم برا خاهرم ببرم،،،رفتم نبود از اونجا که نزدیک به بابام هست خونش دخترم گفت احتمالا اونجاس بریم اونجا بده،،،،منم رفتم و تا اومدم تو حیاط بلند طوری که ما بشنویم گفت وای اینا اومدن، مزاحما،،،،من و دخترم هنگ نگاه.هم میکردیم،،،،گفتم لواشک درست کردم برات آوردم،،،ولی بغض گلوم گرفته بود،،،،الان بقیه ش تایپ میکنم عذر خواهی میکنم اگه دستم کند هست
بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.
ببخشید چه توقعی از مادراتون دارید، اونا هم انسانن یه حرفی میزنن از ته دل نیست. خسته میشن از مهموندار ...
نه عزیزم خونه بابام اینا سالی به دوازده ماه هیچ کی پاش نمیذاره،،،فقط من خواهرم ،،،عروسم نداره،،،یعنی داشت ولی با دخالتها بی جاش دختر مردم مهرش حلال تنش آزاد کرد،،،،ده سال پیش،،،الانم کسی نمیره و بیاد،،،والا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم بحث کار نیست بحث نیش و کنایه هست بحث اینه که پشت سر و تو روت یه حرفایی میزنن که آتیش میگیری ...
بله، ولی انسان جایزالخطاست اونا هم انسانن حالا یه حرفی زده پشیمون شده انکارش کرده میشه بخشید. ولی اگه کار همیششونه پس اخلاقشونه و دیگه نمیشه کاری کرد ممکنه دل آدمم بشکنه حق با شماست.
از من به شما نصیحت بد خانوادتونو به شوهرتون نگین، منم اوایل ازدواج فکر میکردم شوهرم خیلی خوبه و باههاش صمیمی ام همه چی بهش میگفتم اما الان تو دعوا حرفا و درد دلامو میزنه تو سرم که خانوادتم فلانن. آتیش میگیرم از اعتمادی که بهش کردم.
از من به شما نصیحت بد خانوادتونو به شوهرتون نگین، منم اوایل ازدواج فکر میکردم شوهرم خیلی خوبه و باهه ...
آره قبول دارم،،،،ولی خدا را شاهد میگیرم از من تا الان به روم نیاورده یعنی اگه اختلاف نظری هم با هم داشتیم به رو خودش اینا را نیاورده،،،،،ولی برعکس مادره تا دلت بخواد کوبونده تو سرم تا حتی امرو ز صبح،،،تا دلت بخواد شماتت مارز ،،،
آره قبول دارم،،،،ولی خدا را شاهد میگیرم از من تا الان به روم نیاورده یعنی اگه اختلاف نظری هم با هم د ...
آره قبول دارم منم مادرم تقریبا اینجوره زبونش تنده منم اول ناراحت میشدم به شوهرم بعضی وقتا میگفتم اما الان میبینم همون مادرم با زبون تندش هزار برابر بهتره شوهر غریبست چون شوهرم همه حرفامو میزاره روش تو دعوا سرزنشم میکنه جوری میسوزم که با 10 تا حرف مامانم نمیسوزم چون حداقل میگم مادرمه. منم شوهرم خیلی خوبه ولی تو دعوا حلوا خیر نمیکنن. بگو بخاطر کرونا نمیرم خونه مادرم میترسم ناقل باشیم و اونا سنی ازشون گذشته. درد دلتو بیا تو نی نی سایت بزن اما به شوهرت نگو.
آره قبول دارم منم مادرم تقریبا اینجوره زبونش تنده منم اول ناراحت میشدم به شوهرم بعضی وقتا میگفتم اما ...
ممنونم عزیزم،،،،من امروز خیلی دلم شکست،،،دختر م ده سالشه ولی خیلی میفهمه از غصه منم ناراحت شد،،،دلم می سوزه از اینکه بعضی وقتا میبرمش دوچرخه سواری همسایه آشنا میبینتم میگه تو که خونه بابات اینجاست من جات بودم هرروز میبردمش خونه بابام،،،اما خبر ندارن تو دل من چخبره😢
والا اون بنده خدا خودش هم قربانی رفتار زشته خونوادم هست،،،،بنده خدا کارگر هست،،،ولی خدایی عقل وشعورش مثل خواهرم نیست بارها شده گلگیش به من و بابام کرده،،،خونه هم بابام براش خریده قرار شده پولشا بعد بده،،،،درصورتی که ما خونه خریدیم پول کم داشتیم بابام قرض نداد اومده شریک شده زده بنام زنش که هر وقت فروختیم ب نرخ روز پولا پس بدیم،،،
هر وقت مامانم می ره خونه خواهرم شیر سبزی خورشتی سبزی خوردن براش میبره،،،،اما برا من هیچی،،،خدا بده بهم که تمومی نداره،،،،بحث من الان سبزی و.....نیست بحث تبعیض هست،،،،من بعد بیست روز یک ماه که میرفتم یه عدس پلو ماکارونی برا اون ماهی مرغ قرمه سبزی،،،،خب خدایی هم هست،،،،بحث شکم نیست بحث تبعیض هست دلم پره از دستش،،،شاید همه الان بریزن سرم ولی اگه همین الانم بگن مامانت مرد بگم خدا بیامرزس،،،والاهیچ غصه ای نمی خورم،،،،چون برام مادری نکرد،،،،همش منت همش شماتت،،،،شاید باورت نشه زندگی پسرش خودش پاشوند،،،همه هم تو فامیل فهمیدن،،،،صابون تخم مرغ و .....الان از پسرش قایم میکنه که اون بخره