2777
2789

مامانا برای یه پسر بچه 2 ساله که دست به بزن داره چیکار باید کرد دائم چنگ میزنه و تمام دست مامانش میکنه و همش میزنه دیگرانو

لطفا لایک نکنین مرسی💝

ببین پدر و مادرش چطوری ان حتما از کسی دیده 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم دوسال و دوماهشه همینجوری یهو حمله می‌کنه میزنه ، نمی‌دونم چیکارش کنم یا جوگیر میشه خیلی خوشحاله میزنه

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

وااای پسر منم همینه فقطم با من اینکارو میکنه مثلا نشستم یهو میاد موهامو میکشه و تو صورتم چنگ میزنه. دو سال و سه ماهشه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
پسر منم دوسال و دوماهشه همینجوری یهو حمله می‌کنه میزنه ، نمی‌دونم چیکارش کنم یا جوگیر میشه خیلی خوشح ...

وای من دیگه از دستش گریه میکنم. شما ری اکشنتون چیه

پسر منم جدیدا اینکارو میکنه یه دفعه میاد مثلا چنگ میندازه 

دوسال و نیمشه 

نه تاحالا کسی کتکش زده نه جاییی دیده همه اشم توخونه است 

فکر کنم اقتضای سنشونه 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

من دستشا میگیرم میگم حق نداری منو بزنی

منم این کارو میکنم میگه دوس دارم بزنم میگم آقا دعوا میکنه ها میگه بکنه میگم گرگه میاد گازت میگیره ها میگه بگره اصن هیچ کاری فایده نداره

وای من دیگه از دستش گریه میکنم. شما ری اکشنتون چیه

بنظرم تو این سن بیشتر این رفتار رو دارن 

من اخم میکنم میگم کار بدیه زدن با دست راست رو دست چپم میزنم میگم وای وای اونم تکرار می‌کنه 

الان دیگه کتک میزنه بعد واسه خودش نچ نچ می‌کنه و میگه وای وای 

می‌دونه کار بدی انجام میده ولی بازم می‌کنه 

نه من نه باباش کتکش هم نمیزنیم که بگم بخاطر این اینجوری می‌کنه 

بیشتر وقتی خیلی خوشحاله جوگیر میشه میپره کتک میزنه

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

پسرمنم عین بچه شمابودهمه ازش شاکی بودن همه گازمیگرفت کم کم خوب شددیدکسی باهاس بازی نمیکنه دیگه ازسرش افتادالان ۵ سالشه

هیچ وقت کسی تامقام خدای بالا نبر..میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه