2777
2789
عنوان

موندم تو دوراهی سقط کنم یا نگهش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 173 پست
🙄🙄🙄🙄 بچه رو از تو کجا بیرون میارن؟؟؟

والا من ٣ بار سز شدم هر ٣ بارشم زیر نافم رو پاره کردن حرفی از رحم نبود

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

سلام 

چقدر تاپیک شما برام جالب بود

منو با سقط مکرر و ندادن بچه امتحان میکنه همین دو روز قبل یه سقط بخاطر بارداری پوچ داشتم 

شما رو با پشت سر هم دادن بچه 

راستش بخاطر تجربه های بدی که داشتم اگر جای شما بودم میرفتم پیش چندتا دکتر مختلف اگر مشکلی برای خودم نداشت حتما نگهش میداشتم

راستی اینم بگم الانکه بچه ندارم میگم اگه بتونم یه روزی ۳-۴ تا پشت سرهم میخوام اگه خدا بده بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ا،ه دیگه بچه ولو نیس تو شکم که😐💜

شاید ولی من هر ٣ بارش بی حس بودم میفهمیدم چی میگن چرا به من نگفتن داریم رحمتو میدوزیم؟

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

بخدا عذاب وجدان منو میکشه ،نمیدونین من سر پسر اولم نذز و نیاز کردم حامله شدم ،نازایی داشتم ،من یه لولم بستست مادرزادی ،ولی کار خدا ،پسر دوممو هدیه داد، اما سومیو واقعا شرایطشو ندارم

رفتم سونو گفت هنوز خیلی کوچیکه دیده نشد ، داخل ۵ هفته بود

اگه دکتر گفته برات خطر داره حتما خودش سقط میکنه برو پیش همون دکتر سلامتی خودت مهمتره

😊🙋🏻‍♀زن باید وقتی آقاش میگه لباسامو اتو کن...🙋🏻‍♂بگه🙂🤷🏻‍♀شلوار لی که اتو نمیخواد 😐🙎🏻‍♂پایین پیرهنتم که میره تو شلوار😒🙎🏻‍♂آستینتو هم که میدی بالا☹️🙍🏻‍♂جلوشم که صافه 😩💆🏻‍♂یعقتم که بازه😖🤷🏻‍♂پشتشم که الان لم بدی به صندلی ماشین صاف میشه🙆🏻‍♂بقیش هم هر چی مونده بده اتو کنم سایه سرم 🤗تاج سرم🤗 🤦🏻‍♂🚶🏼🚶🏼🚶🏼😊😎
🤦🤦🤦 بچه داخل چی رشد می‌کنه؟؟  داخل رحمه دیگه رحمم داخله شکمه

اونوقت اگه رحمو میدوزن چ جوری باز حامله میشبم؟؟؟؟

سلام  چقدر تاپیک شما برام جالب بود  منو با سقط مکرر و ندادن بچه امتحان میکنه همین دو روز ...

معمولا وقتی بچه نداشته باشی میگی 6 تا میارم یا 4 تامیارم حتما.ولی وقتی تجربه میکنی میگی همون یکی کافیه:همونو بزرگ کنم خوشبخت کنم بسه.دیگه نهایت 2 تا که تنها نباشن

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
شاید ولی من هر ٣ بارش بی حس بودم میفهمیدم چی میگن چرا به من نگفتن داریم رحمتو میدوزیم؟

بنظرم فرض رو براین گذاشتن که خودتومیدونی بچه تو رحمه و زیپم نداره که بکشنش،بیرون😐پس باید ببرنش

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
جلوگیری تقویمی داشتیم ،فردای پریودم نزدیکی داشتیم ،یعنی احتمالش خیلی کم بود

اخه عزیز دلم چرا جلوگیری سفت و سخت نداشتی وقتی دیگه بچه نمی خواستی.جلوگیری تقویمی برا کسیه که میگه شد شد نشد هم که خدا رو شکر.

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.