2777
2789
عنوان

موندم تو دوراهی سقط کنم یا نگهش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 173 پست

عزیزای دلم‌امروز تصمیمو گرفتم ،میخوام هدیه ی خدا رو نگه دارم ،دعا کنید از پسش بر بیام ،دیروز زفتم دکتر ،گفت مشکلی نیس خدا رو شکر میتونی نگه داری بچه تو ،شوهرم میگه پرستار میگیرم نگران نباش واسه بچه ها ،امروز خیلی حالم  خوبه خدا رو شکر ،فقط دعا کنید به سلامتی به دنیا بیاد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزای دلم‌امروز تصمیمو گرفتم ،میخوام هدیه ی خدا رو نگه دارم ،دعا کنید از پسش بر بیام ،دیروز زفتم دک ...

انشاءالله از پس هر 3 تاشون برمیای. و برات سلامتی و خوشبختی روز افزون  آرزو میکنم.  مطمئن  باش قدمش خیلی مبارکه 😍

جلوگیری تقویمی بازچیه

یعنی روزای تخمک گذاری رو یاداشت میکنم و چند روز بعد از تخمک گذاری و چند روز قبل نزدیکی بدون جلوگیری دارن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
قربونت برم عزیز دلم ،دعام کنید فقط

عزیزم اشکن در اومد.الحمدلله که بهترین تصمیم را گرفتی.امیدوارم که خداوند به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها کمکت کنه و بهت صبر و سلامتی بده و به شوهرت طول عمر باعزت عنایت کنه خواهرم.مواظب خودت و بچه های گلت باش.منم سه تا بچه ی شیر به شیره دارم.نگران نباش.خدا کمکت میکنه عزیزم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزم اشکن در اومد.الحمدلله که بهترین تصمیم را گرفتی.امیدوارم که خداوند به حق مادرم حضرت زهرا سلام ا ...

من دیگه سپردم به خود خدا ،خودش داده حتما نگهدارشم هست ،درسته راه سختی در پیش دارم ،اما همین که نعمت خدا رو رد نکردم ،آرامش میده بهم ،شب اولی که فهمیدم باردارم‌، خواب دیدم سوره کوثر و میخونم ،نمیدونم تعبیرش چیه ،ولی فکر کنم دختر دار بشم انشالله

من دیگه سپردم به خود خدا ،خودش داده حتما نگهدارشم هست ،درسته راه سختی در پیش دارم ،اما همین که نعمت ...

انشاءالله عزیزم.هر روز سوره ی کوثر را بخونو ثوابش را هدیه کن به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها انشاءالله که دختر بشه بچت عزیزم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.