من دو تا پسر شیر به شیر دارم ،یکی سه سال و نیم ،یکی دو سال و سه ماهه خیلیم اذیتم میکنن ،دیروز فهمیدم بازم باردارم ،از دیروز تا حالا کارم فقط گریه است ،ناشکری نمیکنم نعمت خداست ولی واقعا شرایطشو ندارم ،از یه طرفم سزارین بوده عمل هام ریسکش بالاست، سر سزارین دوم دکتر گفت اصلا دیگه نباید حامله بشی ،بزور رحمتو دوختم ،پاره میشد ،به قران از خدا میترسم ناراحت شه از دستم من عاشقشم ،تازه هیچ کمکی هم ندارم
یعنی روزای تخمک گذاری رو یاداشت میکنم و چند روز بعد از تخمک گذاری و چند روز قبل نزدیکی بدون جلوگیری دارن
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست.
عزیزم اشکن در اومد.الحمدلله که بهترین تصمیم را گرفتی.امیدوارم که خداوند به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها کمکت کنه و بهت صبر و سلامتی بده و به شوهرت طول عمر باعزت عنایت کنه خواهرم.مواظب خودت و بچه های گلت باش.منم سه تا بچه ی شیر به شیره دارم.نگران نباش.خدا کمکت میکنه عزیزم.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
عزیزم اشکن در اومد.الحمدلله که بهترین تصمیم را گرفتی.امیدوارم که خداوند به حق مادرم حضرت زهرا سلام ا ...
من دیگه سپردم به خود خدا ،خودش داده حتما نگهدارشم هست ،درسته راه سختی در پیش دارم ،اما همین که نعمت خدا رو رد نکردم ،آرامش میده بهم ،شب اولی که فهمیدم باردارم، خواب دیدم سوره کوثر و میخونم ،نمیدونم تعبیرش چیه ،ولی فکر کنم دختر دار بشم انشالله
من دیگه سپردم به خود خدا ،خودش داده حتما نگهدارشم هست ،درسته راه سختی در پیش دارم ،اما همین که نعمت ...
انشاءالله عزیزم.هر روز سوره ی کوثر را بخونو ثوابش را هدیه کن به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها انشاءالله که دختر بشه بچت عزیزم.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.