2777
2789
عنوان

موندم تو دوراهی سقط کنم یا نگهش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 173 پست
نه عزیزم شکم رو پاره میکنن از تو شکم میکشن بیرون ربطی به رحم نداره که یعنی میگی از داخل شکمم میدوزن؟ ...

جنين داخل رحم هست لايه هاي مختلف شكم رو ميبرن تا برسن به جنين

رحم و لايه هاي بعدي رو هم ميدوزن

به خاطر همينم هست خانومي كه يه بار سزارين بشه خيلي خطرناكه بخاد طبيعي بياره 

ميشه وليخيلي خطرناكه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی ترکیدم😂😂😂😂😂😂😂

نترک فعلاااا خوش زخم بودم😎😎

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

به نظرم با پزشکت مشورت کن کسی نمیتونه راهنمایی درست بهت بده هر کسی نظری داره اگه سلامتیت در خطر باشه گناهم نیست سقطش کنی اول با پزشکت حرف بزن

آرزو میکنم آدمی رو پیدا کنید که وسط شلوغی بهتون زنگ بزنه بگه                         کاش بجای این همه آدم، تو اینجا بودی...
بخدا عذاب وجدان منو میکشه ،نمیدونین من سر پسر اولم نذز و نیاز کردم حامله شدم ،نازایی داشتم ،من یه لو ...

عجله کن تا قلب تشکیل نشده 

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
والا من ٣ بار سز شدم هر ٣ بارشم زیر نافم رو پاره کردن حرفی از رحم نبود

یعنی رحم هیچ کارست؟😂😂

😊🙋🏻‍♀زن باید وقتی آقاش میگه لباسامو اتو کن...🙋🏻‍♂بگه🙂🤷🏻‍♀شلوار لی که اتو نمیخواد 😐🙎🏻‍♂پایین پیرهنتم که میره تو شلوار😒🙎🏻‍♂آستینتو هم که میدی بالا☹️🙍🏻‍♂جلوشم که صافه 😩💆🏻‍♂یعقتم که بازه😖🤷🏻‍♂پشتشم که الان لم بدی به صندلی ماشین صاف میشه🙆🏻‍♂بقیش هم هر چی مونده بده اتو کنم سایه سرم 🤗تاج سرم🤗 🤦🏻‍♂🚶🏼🚶🏼🚶🏼😊😎
جنين داخل رحم هست لايه هاي مختلف شكم رو ميبرن تا برسن به جنين رحم و لايه هاي بعدي رو هم ميدوزن به ...

ممنون از توضیحتون ولی واقعا هیچی به من نگفتن کلا عملم ٣٠ دقیقه بود

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
نه عزیزم شکم رو پاره میکنن از تو شکم میکشن بیرون ربطی به رحم نداره که یعنی میگی از داخل شکمم میدوزن؟ ...

واااا بچه داخل رحمه دیگه ، رحم رو پاره میکنن بچه رو درمیارن دیگه بعدم میدوزن 😐😐🙄🙄🙄

سزارین چ ربطی به رحم داره؟ منم ٣ بار سزارین شدم ولی پایین شکمم رو عمل کردن؟

پایین شکمتون چی هست؟ بعد سزارین یعنی بدنیا اوردن بچه ،بچه کجا رشد میکنه از کجا درش میارن جز رحم ؟واقعا نمیدونی سزارین یعنی باز کردن رحم و دراوردن بچه ست🙄