2777
2789
عنوان

موندم تو دوراهی سقط کنم یا نگهش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 173 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط هم کنی که ضرر داره برا رحم. با شوهرت .مادرت صحبت کن همکاری کنن باهات . گناه داره اون طفلی . جسار ...

ناقص میشه بابا.چه اجباریه تا حد مرگ بجه بدنیا بیاری؟.؟؟😕

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
خوب از داخل رحم بچه رو میکشن بیرون بعد میدوزن😐😂

نه عزیزم شکم رو پاره میکنن از تو شکم میکشن بیرون ربطی به رحم نداره که یعنی میگی از داخل شکمم میدوزن؟😩

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
الان میریزن سرت 😂😂

من به همه میگم نندازین.ولی شرایط استارتر فرق میکنه.واقعا سخته.کرونا و بچه های کوچیک و خرجشون و شب بیداریهاش و شیردادنشون

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
تصور بر قورت دادن بچه بوده که الانم از شکمش در اوردن😂😂😂🤔😕

اطلاعات بعضی مادرای الان اینقدره😐😂😂😂

خدایا منو گاو کن

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
نه عزیزم شکم رو پاره میکنن از تو شکم میکشن بیرون ربطی به رحم نداره که یعنی میگی از داخل شکمم میدوزن؟ ...

ا،ه دیگه بچه ولو نیس تو شکم که😐💜