من دو تا پسر شیر به شیر دارم ،یکی سه سال و نیم ،یکی دو سال و سه ماهه خیلیم اذیتم میکنن ،دیروز فهمیدم بازم باردارم ،از دیروز تا حالا کارم فقط گریه است ،ناشکری نمیکنم نعمت خداست ولی واقعا شرایطشو ندارم ،از یه طرفم سزارین بوده عمل هام ریسکش بالاست، سر سزارین دوم دکتر گفت اصلا دیگه نباید حامله بشی ،بزور رحمتو دوختم ،پاره میشد ،به قران از خدا میترسم ناراحت شه از دستم من عاشقشم ،تازه هیچ کمکی هم ندارم
نه عزیزم شکم رو پاره میکنن از تو شکم میکشن بیرون ربطی به رحم نداره که یعنی میگی از داخل شکمم میدوزن؟😩
نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
من به همه میگم نندازین.ولی شرایط استارتر فرق میکنه.واقعا سخته.کرونا و بچه های کوچیک و خرجشون و شب بیداریهاش و شیردادنشون
خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢