2777
2789
عنوان

موندم تو دوراهی سقط کنم یا نگهش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 173 پست
دخترت یه ماهه است،چجور باردار شدی!!!

منظورم همون دخترم بود

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
خانم داری شوخی میکنی دیگه چقدر راحت ۳تا بچه آوردی بخدا

بخدا دروغ نمیگم هر٣ تاش نیم ساعتم عملم طول نکشید تازه دفعه آخرم لوله هامو بستم چرا به من نگفتن که دارن لایه ی رحمم رو میدوزن ولی حرفای دیگشون قشنگ یادمه که میگفتن😊

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب الان ی ماهشه 

منم ی بارداری ناخواسته داشتم

تا ۴ماهش فقط گریه میکردم

اگه واقعا نمیخواستی خیلی شرایط بدیه کاملا درکت میکنم😔

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
منم ی بارداری ناخواسته داشتم تا ۴ماهش فقط گریه میکردم اگه واقعا نمیخواستی خیلی شرایط بدیه کاملا در ...

منم تا وقتی دنیا اومد دوسش نداشتم ولی وقتی بدنیا اومد صدا گریه شو شنیدم گریم گرفت همون لحظه عاشقش شدم

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
بخدا دروغ نمیگم هر٣ تاش نیم ساعتم عملم طول نکشید تازه دفعه آخرم لوله هامو بستم چرا به من نگفتن که دا ...

خب مگه هركاري انجام بدن دونه دونه اسم ميارن تو عمل ؟هفت لايه رو ميدوزن اسم همشو كه نميارن نهايتش ميگن داريم بخيه ميزنيم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
چرا هست ولی چرا شکمو پاره میکنن😃😃

خب رحم داخل شکمه دیگ⁦🤦🏻‍♀️⁩

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
خب مگه هركاري انجام بدن دونه دونه اسم ميارن تو عمل ؟هفت لايه رو ميدوزن اسم همشو كه نميارن نهايتش ميگ ...

یعنی نیم ساعت هفت لایه رو میدوزن؟؟؟

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
خب رحم داخل شکمه دیگ⁦🤦🏻‍♀️⁩

خوبه که گفتین نمیدونستم خیال کردم تو کمره😊😊

خوبه که گفتین نمیدونستم خیال کردم تو کمره😊😊

😐😂😂خب پس چی میگی

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰