2777
2789
عنوان

بدترین اتفاقی که براتون افتاده

512 بازدید | 53 پست

بدترین اتفاقی کی براتون افتاده مخصوصا خانوما بنظر من بدترین اتفاق برای یه خانوم اینکه تو جامعه امنیت جنسی نداره وقتی مشکلش رو با خانواده مطرح میکنه اونا بجای اینکه کمکی برا حل مشکلش کنن اونو تو خونه زندونی میکنن یا محدودیت برا پوشش میزارن موافقین لایکنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب تست کرونام مثبت شد😞

علایم خاصی داری؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

.خیلی وقتها حس میکنم از این بدتر نمیشه ولی یه مدت ک از اون موضوع میگذره میبینم چیز مهمی نبوده و خدا خواسته بهم کمک کنه 💜

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
دیشب تست کرونام مثبت شد😞

انشاالله زودتر خوب شی،،،،علایمت چی بود؟قرنطینه خونگی هستی یا بیمارستان؟رژیم غذایی که الان دکتر داده چی هست،،،،،ممنونم میشم جواب بدی

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.

بدتراین اتفاق من سال ۹۶ ،۲۲مهر ماه بود. شب با پسرم بغل هم خوابیدیم و  صبح من بیدار شدم ولی اون واسه همیشه خوابید😔

خدایا پسرم و بهم برگردون، بدون شنیدن نفساش خوابم نمیبره،  امیرعباس خوشگلم، پسر چشم رنگی من ، کاش میتونستم یه بار دیگه دستای کوچولوتو ببوسم             

نازایی

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
بدتراین اتفاق من سال ۹۶ ،۲۲مهر ماه بود. شب با پسرم بغل هم خوابیدیم و  صبح من بیدار شدم ولی اون ...

آخی عزیزممممم😢 چرا ؟چند ساله بود؟

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.