2777
2789
عنوان

بدترین اتفاقی که براتون افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحق امام زمان دلت آروم بگیره فرشته ات الان توبهشته نگرانش نباش پسره منم ۳سالشه قلبم آتیش گرفت 😭😭😭

خدا از هر بلایی دور نگاهش داره انشالله دامادیش و ببینی

خدایا پسرم و بهم برگردون، بدون شنیدن نفساش خوابم نمیبره،  امیرعباس خوشگلم، پسر چشم رنگی من ، کاش میتونستم یه بار دیگه دستای کوچولوتو ببوسم             
خدا از هر بلایی دور نگاهش داره انشالله دامادیش و ببینی

خیلی سوختم باپستت بچه دیگه ای نداری؟؟پسره منم چندوقته قلبشونشون میده میگه میسوزه میترسم ببرمش دکترتواین وضعیت خطرناکه مشهد😭😭😭😭فدات بشم خدادلتوآروم کنه بحق علی اصغر

روز سونوگرافی بود که دکتر گفت جنین دفع شده و ختم بارداری رو داد و یکی هم دوست داشتن کسی که دوسم نداشت البته من فراموشش کردم و الان از زندگیم راضیم ولی اونموقع خیلی عذاب کشیدم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
نه

پس چرا تست دادی؟!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خیلی سوختم باپستت بچه دیگه ای نداری؟؟پسره منم چندوقته قلبشونشون میده میگه میسوزه میترسم ببرمش دکترتو ...

نه امیرعباس اولی و فکر کنم آخری بود، اره مشهد اوضاع خرابه، منم دخترخالم طفلی واسه یه مشکلش رفت دکتر تو مطب کرونا گرفته بود الان ۵۰ روزه اوضاع تنفسش خیلی بده

خدایا پسرم و بهم برگردون، بدون شنیدن نفساش خوابم نمیبره،  امیرعباس خوشگلم، پسر چشم رنگی من ، کاش میتونستم یه بار دیگه دستای کوچولوتو ببوسم             

[QUOTE=148020839]نه امیرعباس اولی و فکر کنم آخری بود، اره مشهد اوضاع خرابه، منم دخترخالم طفلی واسه یه مشکلش 

هم نامه پسره منه الهی قربونت برم من مردم بااین پستت برم یه کم قران بخونم قلبم ترکیدببخشید

[QUOTE=148020839]نه امیرعباس اولی و فکر کنم آخری بود، اره مشهد اوضاع خرابه، منم دخترخالم طفلی واسه ی ...

خدا نکنه عزیزم مرسی از همدردیت😘😘