2777
2789
عنوان

امشب ابراز احساسات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مذهبیا اینجوری نیستن  که  تا کم بیارن حرف از طلسم و اینا بزنن ☹

بله درسته

عزیزم واسه همین گفتم کسی که دیدگاه مذهبی داره، چون اعتقادشون به این چیزا بیشتره، یه موقع میبینی یکی به ظاهر آزاد دور این چیزاس

یه زمانی خونه فامیل نمی رفت میگفت همش و زکات نمیدن ،بعد یه مدت خیلی تغییر کرد ،عوض شد شدت مذهبی بودن ...

اها میگفت آهم میگیره اخه اون اول نوشتی طلسم ..

خب اگه گفته آه قصدش این بوده که تو رو تحت تاثیر قرار بده...

میتونم بپرسم که دلیل اینکه بهش جواب رد دادی چیه؟ و چرا عجله کردی تو جواب دادن و بیشتر فکر نکردی در موردش؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اها میگفت آهم میگیره اخه اون اول نوشتی طلسم .. خب اگه گفته آه قصدش این بوده که تو رو تحت تاثیر قرار ...

ببینیم شرایط زندگیم استیبل نیست، روحی خوب نیستم ،از  اون طرف دیدی ازدواج یه دفعه یه حسه میفته دلت، دلم هیچ جور نشد خیلی ناراحت شدم جثه هم از من ریز تره میترسم دراینده مشکل باشه

آخرش یه جوری پیام داد که اون یه مومن و دلشکسته من سنگدل ملعون ،مامانش خیلی دوسم داشت فک کنم دیگه محل ...

به یه ورت

ملعون جد و ابادشه

وای ملت چ زبون باز و پررو شدن 

یه جمله هست ک میگه این توانایی رو از کجا میارید ک وقتی مقصرید کاری میکنید ک ورق برگرده و همه چیز بیفته گردن طرف مقابل؟ مصداق بارز همین اقاست اه اه

یه حس بدی دارم ،دلم نمیلرززد ،خیلی تلخ بود خیلی بی منطق بود

اینجوری میگن عقدشون خالی بشه و ته دلتو خالی کنن و ناراحتت کنن چون به هدفشون نرسیدن، شمام اگه فکر و خیال کنی و انرژی منفیشونو بگیری دقیقا کاریو کردی که اونا میخان، بلاک کن و فراموش، به خانوادتم بگو اگه باز مزاحم شد، آدم برای کسی که واقعا دوسش داره بد نمیخواد، اگه بد مسخاد یعنی واقعا دوست نداره و عقده ایه