2777
2789
عنوان

امشب ابراز احساسات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تابلو و روانی و اویزون😐 بگو درتو بزار بابا طلسم میشه😄 عاشق چند نفر بودی و بهت پا نداده و طلمس ...

خیلی مذهبی هست بعد میگفت این همه سال تقوا کردم خدا جواب نداد گفتم منت تقوات رو سر خدا نزار

از کسایی که دیدگاه مذهبی دارن بترس، چون به راحتی واست دعا میکنن اینکه گفته طلسم میشی هم مطمئن باش خ ...

همه مذهبیا اینجوری نیستن  که  تا کم بیارن حرف از طلسم و اینا بزنن ☹

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

خیلی مذهبی هست بعد میگفت این همه سال تقوا کردم خدا جواب نداد گفتم منت تقوات رو سر خدا نزار

اگه مذهبیه ایمانش واقعا میلنگه این آدم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

فامیل هستیم فرهنگی یه سطح  ریز جثه هست اما من هیکلیم قدمم بلند تره  کلی فضول تو فامیل بی ...

به حرفهاش گوش نکن. 

اگه رسمی اومد خواستگاری بهش فکر کن ولی اینجوری نه.

الآنم اگه باعث ازارته راحت بلاکش کن.

اگه مذهبیه ایمانش واقعا میلنگه این آدم

یه زمانی خونه فامیل نمی رفت میگفت همش و زکات نمیدن ،بعد یه مدت خیلی تغییر کرد ،عوض شد شدت مذهبی بودنش کم شد نمی گفت دعا میگیرم میگفت دلم بشکنه اهم میگیره یه نامزدی داشت چندین سال پیش بهم خورد دختره با یه پسر پولدار نامزد کرد پسره ولش کرد میگفت مادرش زنگ زده تو طلسممون کردی

وای نمیدونم چرا از حرفاش خندم میگیره😂😂😂😂😂

ببین بزار تعریف کنم یه پسره چند سال پیش عاشق من شد بعد طرف علوم غریبه چمیدونم علوم ماوراء یه همچین چیزایی میخوند 😐

بعد اقا خب من دوسشنداشتم گفتم جناب دست از سر من بردار بیخیال من شو یهو تو چت یه عکس فرستاد خون دماغ شده بود و....

گفت وقتی عصبی میشم اینطوری میشم اگه با من نباشی بختتو میبندم و نمیزارم با کسی باشی و چمیدونم ازین چرت و پرتاااا منم یه بیلاخ نثارش کردم👍

چند ماه بعد با عشقم اشنا شدم ک الان باهمیم و خیلیم پسر خوبیه

ببخشید ولی ملت واسه بدست اوردنت گوه زیاد میخورن تو گول نخور

این حرفا چیه بابا طلسمو جادو ورد و فلان وله کنیدا

عزیزم منم مثل خیلیا اصلا این چیزا رو قبول نداشتم، اما واسه خودم اتفاق افتاد بعد از دو سال که خیلی از لحاظ روحی و روانی اذیت شدم الان 2 ماه راحتم برگشتم به قبل، حتما یه چیزی هست که تو قرآن اومده، منم اگه واسه خودم اتفاق نمیفتاد هیچوقت باور نمیکردم