2777
2789

میشه بگید بچتون چه کارایی میکنه؟

میتونه کامل بشینه؟

غذا خودش مبخوره؟؟

چهار دست وپا میره؟

سینه خیز میره؟

میخوام ببینم پسرم مراحل رشدش طبیعیه یا نه 

چون یک نفر همش بهم میگه پسرت عقب افتاده عصابم خورده 😞خواهشا کمکم کنید و راستشو بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ت هفت ماهگی دندون دراورد. خودش نشست  غذا هم کمو بیش میخورد . چهار دست  وپا میرفت... هر بچه ای متفاوته اجازه نده چیزی بگن. دختر جاریم همسن پسرمه 11ماهشه تازه سینه خیز میره و دندون دراورده .خودش نمیتونه بشینه

اول ک هرکی گفت بیجا کرد.

دختر من ۷ ماه و چند روزشه.تنهایی نمیتونه بشینه ولی چهار دست و پا میره بیشتر عقب میره تا جلو.غذا هم ک نمیتونه خودش بخوره خیلی زوده ولی شیشه شیر رو با دست میگیره و میزاره توی دهنش.اونم چند بار میخواد بکنه توی چشم  صورت خودش(دخترم شیر خشکی نیست)

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته

پسر من شش ماه و ده روزشه

با کمکی میشینه 

سینه خیز میره در تلاش چهار دست و پا بشه

تو رورویک راه نمیره

گلم یه برنامه هست به اسم گهواره خیلی خوبه مشخصات سنی بچه رو میزنی واست هر روز یه پیام مشاوره ای راجب توانایی بچت میده..اونجا میتونی با مادر های هم سن بچه ات صحبت کنی و سوال بپرسی

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
بچه من میشینه رورویک فقط دنده عقب میره غذاشو‌نه ولی میوه و‌هندونه بهش میدم از دمرو شدنم متنفره فق ...

پسر من از نشستن و دمر شدن متنفره 

برای همین نشستن بلد نیست

ولی قلت میزنه تند تند از این ور به اون ور میشه

روروک امروز براش خریدم فقط واستاد توش و بازی کرد با اسباب بازیاش اونم یک مدت کوتاه

خیلی دوست داره بشین پاشو کنه کلا بازی ایستادنی دوست داره رو پاهاش باشه 

هندونه خودش میخوره ولی چون نمیشینه تاحالا جلوش ظرف غذا نذاشتم 

به نظرت خیلی عقبه ؟