2777
2789
عنوان

عذاب وجدان از گذشته

136 بازدید | 16 پست

سالها پیش حدودا ۱۷ سال پیش ،من وقتی خیلی جوان بودم حدود ۲۰ ساله دل یک پسرو  بدجور شکستم و جلوی همه ضایعش کردم. ایشون به من علاقمند بود و با من خوب رفتار میکرد ، اما من به شدت غرورش رو میشکستم 

....

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉

حالا بعد گذشت این همه سال تک تک اون روزها جلوی چشمم میاد و تمام حرفها و کارهایی که کردم ، میشینم گریه  میکنم 

نمیدونم چکار کنم 

توی این ۱۷ سال اصلا بهش فکر نمیکردم ولی یهو همش یادم میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اشتباه میکنن خودت رو ببخش و به این فکر کن که اگه اون اتفاق نمی افتاد شاید متوجه نمیشدی که دل ادمهارو نباید شکست و ادمهای بیشتری و خودت از همه مهمتر اذیت میشدین. اون اتفاق هرچی که بوده باید می افتاده تا اگاهی الان کسب بشه فقط بپذیر و خودتو ببخش تا بتونی جریان رو رها کنی

همه اشتباه میکنن خودت رو ببخش و به این فکر کن که اگه اون اتفاق نمی افتاد شاید متوجه نمیشدی که دل ادم ...

شآید باورت نشه تو این ۱۷ سال هیچ وقت بهش فکر نمیکردم ولی الان یک ماهه همش جلو  چشمم هست و میگم چرا من اینقدر داغون و بی لول بودم

همه اشتباه میکنن خودت رو ببخش و به این فکر کن که اگه اون اتفاق نمی افتاد شاید متوجه نمیشدی که دل ادم ...

به طرز وحشتناکی بدون توضیح  ترکش کردم و بعد هیچ به یادش نبودم

شآید باورت نشه تو این ۱۷ سال هیچ وقت بهش فکر نمیکردم ولی الان یک ماهه همش جلو چشمم هست و میگم چرا م ...

همه مون از این کارا کردیم در جوانی و حتی بعضیا در بزرگسالی هم براشون مهم نیست قسمت قشنگ ماجرا اینه که شما بعد از گذشت چندسال خودت متوجه شدی خیلیا هستن که گذر زمان حتی بدجنس ترشون میکنه. از خودت خجالت نکش به خودت افتخار کن که اون کار نادرست رو دیگه تکرار نکردی

همه مون از این کارا کردیم در جوانی و حتی بعضیا در بزرگسالی هم براشون مهم نیست قسمت قشنگ ماجرا اینه ک ...

ستاره عزیزم  تو چقدر مهربونی 

من با اون پسر جلوی همه خیلی بد و توهین آمیز حرف میزدم و اون خیلی اوقات هوای منو داشت اما من وحشتناک ترکش کردم و غرورشو بدجور شکستم 

فقط نمیدونم چرا الان یادم اومده ؟ چرا این همه سال اصلا به یادش لحظه ای نبودم 

به طرز وحشتناکی بدون توضیح ترکش کردم و بعد هیچ به یادش نبودم

دلت اون زمان اینو گفته بوده. با عقل و احساس اون زمان قطعا بهترین تصمیمی که میتونستی رو گرفتی. من خودمم در جوونی طرد شدم طرف مقابلم بدون خبر گذاشت و رفت ولی الان که بهش فکر میکنم ناراحتی حس نمیکنم و فکر میکنم کار عاقلانه ای کرده بود چون مناسب هم نبودیم. شما هم قطعا هم مسیرت اون ادم نبوده و هیچ گناه کبیره ای هم نیست تو سن کم بلد نباشی چیزیو یا اشتباهی کنی زندگی پره از اشتباهات که به خودمون یا بقیه صدمه میزنیم. اصل خودتی نه اون پسر. اگه الان چیزی اذیتت میکنه هیچ ربطی به اون گذشته و جریان نداره. با خودت مهربون باش خودتو ببخش. اون خود ۱۷ سال پیشت خیلی گناه داره که اینجوری داری قضاوتش میکنی اون برای خودش دلیل و‌حسی داشته و در اون زمان اون بهترین تصمیمش بوده

ستاره عزیزم تو چقدر مهربونی من با اون پسر جلوی همه خیلی بد و توهین آمیز حرف میزدم و اون خیلی اوقات ...

تنها نکته مهم همینه که پیدا کنی چرا الان این مسئله به یادت اومده که داره انقدر اذیتت میکنه وگرنه اون ادم داره زندگیشو میکنه خودتم داشتی زندگیتو میکردی. علتشو پیدا کن از خودت بپرس بنویسش بذار اون چیزی که قراره الان بعد این همه سال از اون داستان بفهمی رو متوجه بشی یه اگاهی تازه بعد این همه ساله من فکر میکنم پشتش خیر و خوبیه برات و بی دلیل الان اون خاطرات پیداشون نشده میخوان چیز تازه ای بهت یاد بدن 

دلت اون زمان اینو گفته بوده. با عقل و احساس اون زمان قطعا بهترین تصمیمی که میتونستی رو گرفتی. من خود ...

ممنون ستاره جون 

اون زمان تحت فشار های روانی بودم و نمی‌فهمیدم درست و غلط چیه ، تحت تاثیر دوستام بودم و الان که از دور نگاه میکنم حس بد نسبت به خودم دارم 

اما اون موقع به نظرم رفتارهام درست بود

این پسر یک کار مهمی برای من انجام داد و من حتی یک تشکر نکردم 

تنها نکته مهم همینه که پیدا کنی چرا الان این مسئله به یادت اومده که داره انقدر اذیتت میکنه وگرنه اون ...

احتمال زیاد همینطوره که همه ی اون حرفها و کارها همش برام مرور میشه و حالم بد میشه