2777
2789

سلامم ببخشید من یه سوال داشتم شما نهایی ها رو چجوری داخل برنامه روزانه  قرار میدین من میزارمش آخر شب بعد اینکه تخصصی هارو خوندم ولی حس می‌کنم بازدهی خوبی نداره برام بعد چه درسایی رو میخونید یعنی مثلا چند تا درس عمومی 

من خودم فعلا فقط میخوام زبان بخونم  ولی همینم هنوز نتونستم درست داخل برنامم قرارش بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اوایل این کارو میکردم و دیگه اخر شبا اصلا حال نداشتم عمومی بخونم 

بعد از اون برناممو تغییر دادم 

صبحا ساعت ۶ و نیم تا ۸ رو اختصاص دادم به نهایی

البته نهایی ک نمیشه گفت ،،فقط ب عمومی اختصاص دادم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

شما تداوم دارین تو درس خوندن تون ؟ من نمیتونم اصلا شاید روزی 3ساعت بخونم

منم استمرار ندارم یروز کم میخونم یروز زیاد ولیی خب نمیزارم کمتر از ۸ ساعت بشه 

توام سعی کن صبحا سفت و سخت بخونی ،،صب ک خوب پیش میری ناخوداگاه تا اخر شب انرژی داری

من دوازدهم هستم صبحا نمیشه خوند

اها درسته ،، منم دوازدهمم و غیرحضوری میخونم یادم میره اکثرا مدرسه میرن 🥀🫠

چطوری غیر حضوری میخونین ؟یعنی موقع تدریس آنلاین هم درس میخونین ؟ یا میتونین بعداً تدریس و ببینین

من مدرسمو عوض کردم رفتم یه مدرسه دیگه و اجازه گرفتم ک مدرسه نرم کلا و فقط برا امتحانای ترم اول برم

اشتراک الماس خریدم کلاسای انلاین ماز میبینم

من مدرسمو عوض کردم رفتم یه مدرسه دیگه و اجازه گرفتم ک مدرسه نرم کلا و فقط برا امتحانای ترم اول برماش ...

وایییی منم مدرسم داغونه داغونه مدرسه خاص هست تا 3 باید بمونم 1ساعت هم برگشت 4 واقعا بدنم دوام نمیاره😮‍💨

وایییی منم مدرسم داغونه داغونه مدرسه خاص هست تا 3 باید بمونم 1ساعت هم برگشت 4 واقعا بدنم دوام نمیاره ...

اره واقعا خیلی سخته اینجوری

نمیتونی بری بزرگسال ،،اینجوری میتونی غیرحضوری بخونی

اره واقعا خیلی سخته اینجورینمیتونی بری بزرگسال ،،اینجوری میتونی غیرحضوری بخونی

نههه مامانم نمی‌ذاره بزرگسال  میکشن منو یعنی میگن تو مدرسه خوبی نمی‌خونی میخوای اونجا بخونی 🙄  هرروز با گریه میرم مدرسه یعنی