الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه پسر من از دمر شدن و نشستن متنفر دوست داره فقط واسته و بشین پاشو کنه برای همین اصلا سینه ...
دختر منم نشستن دوست نداشت الان ی کم جلوش اسباب بازی بریزم میشینه.تا ماه پیش دلش میخواست فقط وایسته و باهاش راه بریم.ولی الان ک چهار دست و پا یاد گرفته فقط دلش میخواد دمر بیفته بیشتر هم عقب میره تا جلو.
عجله نکن من ی جا خوندم هر وقت ماهیچه هاشون قوی بشه نشستن رو کامل یاد میگیرن.خودت رو اذیت نکن عزیزم
بچه داره؟ اگه نداره بگو انشالله بچه شما حرکاتش زودتر باشه تا باعث نگرانیتون نشه.. اما اگه ز نداداش من بود با خنده همونارو بهش میگفتم تا حواسشو جمع کنه و دمشو بذاره رو کولش
فدات،تو هم با اای حرفای بیخود خودتو اذیت نکن ،فقط از بزرگ شدن و تک تک حرکات بچت لذت ببربچه من دیروز دندوش در اومده بخدا فقط قربون صدقه دندونش میرم از دیروز