2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هفت ماه دارن فقط بیان لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه پسر من از دمر شدن و نشستن متنفر دوست داره فقط واسته و بشین پاشو کنه  برای همین اصلا سینه ...

دختر منم نشستن دوست نداشت الان ی کم جلوش اسباب بازی بریزم میشینه.تا ماه پیش دلش میخواست فقط وایسته و باهاش راه بریم.ولی الان ک چهار دست و پا یاد گرفته فقط دلش میخواد دمر بیفته بیشتر هم عقب میره تا جلو.

عجله نکن من ی جا خوندم هر وقت ماهیچه هاشون قوی بشه نشستن رو کامل یاد میگیرن.خودت رو اذیت نکن عزیزم

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
اخه پسر من از دمر شدن و نشستن متنفر دوست داره فقط واسته و بشین پاشو کنه  برای همین اصلا سینه ...

خب چه بهتر احتمالا زود راه میفته

دختر من 6 ماه و20 روزشه به حالت چهار دست وپا وایمیسته ولی نمیتونه بره

دوتا دندون داره غلت میزنه با کمک میشینه دوسه روزه خیلی دنبال جلب توجهه 

نمیتونم اینجوری بهش بگم  خانم برادرمه 😔

بچه داره؟ اگه نداره بگو انشالله بچه شما حرکاتش زودتر باشه تا باعث نگرانیتون نشه.. اما اگه ز نداداش من بود با خنده همونارو بهش میگفتم تا حواسشو جمع کنه و دمشو بذاره رو کولش 

ممنون عزیزم

فدات،تو هم با اای حرفای بیخود خودتو اذیت نکن ،فقط از بزرگ شدن و تک تک حرکات بچت لذت ببربچه من دیروز دندوش در اومده بخدا فقط قربون صدقه دندونش میرم از دیروز

زندگیم همسرم وپسرم.

اصن ربطی نداره عزیزم هر بچه ای یه مدله . بچه ابجی من نه ماهگی راه رفت . دلیل نمیشه همه بچه ها نه ماهگی راه برن .اخلاقیات بچه ها فرق داره

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤...