2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هفت ماه دارن فقط بیان لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 48 پست
همه بچه ها ک مثل هم نیستن بچه من تازه سینه خیز میره،تو روروئکم میره،ولی بچه دوستم شش ماه مینشست

اخه انقد حرف شنیدم ...

پسر من از نشستن و دمر شدن متنفره 

برای همین نشستن بلد نیست

ولی قلت میزنه تند تند از این ور به اون ور میشه

روروک امروز براش خریدم فقط واستاد توش و بازی کرد با اسباب بازیاش اونم یک مدت کوتاه

خیلی دوست داره بشین پاشو کنه

هندونه خودش میخوره ولی چون نمیشینه تاحالا جلوش ظرف غذا نذاشتم 

به نظرت خیلی عقبه ؟

ممنونم عزیزم حتما عضوش میشم

خواهش میکنم

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه انقد حرف شنیدم ... پسر من از نشستن و دمر شدن متنفره  برای همین نشستن بلد نیست ولی قلت می ...

حرف مفت میزنن.شما هم اینطوری فقط اعصاب خودتو میکنی،میگم پسرت وزنش چقده؟

زندگیم همسرم وپسرم.

پسرم هفت ماهشه کامل بدون کمک میشینه اما چهار دستو پا نمیره غلط میزنه سینه خیز میره روروک نمیره دوس داره خودش غذا بخوره میزارم جلوش

عاشق پسرممممم 😍😍😍تیکر یک سالگی گل پسرم
اول ک هرکی گفت بیجا کرد. دختر من ۷ ماه و چند روزشه.تنهایی نمیتونه بشینه ولی چهار دست و پا میره بیشت ...

اخه پسر من از دمر شدن و نشستن متنفر

دوست داره فقط واسته و بشین پاشو کنه 

برای همین اصلا سینه خیز و نشستن یاد نمیگره

پسرم هفت ماهشه کامل بدون کمک میشینه اما چهار دستو پا نمیره غلط میزنه سینه خیز میره روروک نمیره دوس د ...

پسر من از نشستن متنفره چیکارش کنم 

میخوام غذا بدم بهش باید درازش کنم 😓