2777
2789
عنوان

دوستم با دیپلم با پزشک ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6103 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرک اصن تو رابطه مهم نیس واقعا

اتفاقا برای اکثر آدما مهمه

مثلا یه پزشک که اکثر دوستاشم پزشکن و توی جمع های هستن که همسراشونم پزشک هستن، خب معلومه دوست داره سطح اجتماعی همسر خودشم مشابه باشه، برای درصد کمی از افراد مهم نیست

اصلااااااااااا همچین چیزی نیست عزیزم اتفاقاااا هرچی سنت بیشتر شه پسر اکادمیک بیشتر میاد سمتتسنت خیلی ...

والا خواهرم ۱۰ سال از من بزرگتر یه پسردرست حسابی سمتش نیومده فقط یه خواستگار پزشک داشت که اونم زشت و قدکوتاه و عوضی بود 

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

آره پسرخاله خودم نوروسرجنه زن خانه دار میخواد ولی تعداد این پزشکا خ کمه

معمولا مادر این پزشکا فکر می کنن پسراشون شق القمر کردن و راضی نیستن پسرشون با کمتر از پزشک ازدواج کنه.من رتبه کنکورم تو رشته ریاضی از رتبه همسرم که پزشکه بهتر بود.البته قبول شدن پزشکی خیلی سختتره بهر حال منم رشته ی برق از بهترین دانشگاهها بودم.مادرشوهرم خیلی اذیتمون کرد تا به هم رسیدیم.و الان هم ارشد دارم باز هم از دانشگاه سطح بالا و باز هم روانشناسی خوندم هم کارشناسی هم ارشد.اما ترجیح دادیم من خانه دار باشم.کاش واسه خودم مستقل بودم.یادم به ازارای مادرشوهرم میفتم از ازداج با این پزشک رتبه برتر کنکور مملکت پشیمون میشم

معمولا مادر این پزشکا فکر می کنن پسراشون شق القمر کردن و راضی نیستن پسرشون با کمتر از پزشک ازدواج کن ...

خوب شما رتبه برتر بودی اگر مهاجرت میکردی فرش قرمز واست پهن میکردن. چه مادرشوهر چیپ و بی لولی 

الان رابطت چطوره باهاش؟ بگو که قطع ارتباط کردی

والا خواهرم ۱۰ سال از من بزرگتر یه پسردرست حسابی سمتش نیومده فقط یه خواستگار پزشک داشت که اونم زشت و ...

مگه فقط به این چیزاست؟

اینهمه دختر که تو سن خواهرت ازدواجای موفق داشتن هم هست 

من خودم با چند تا پسر که با معیارای شما جورن تو رابطه بودم و خودمم ولشون کردم و اینو میگم 

رو خودت و درست و  کارت تیپ و قیافت کار کن همه اون مدل پسرایی که دوس داری میان سمتت 

پسر پزشک هم چیز خاصی نیست بلکه کلی ایراد هم داره الکی گندش نکن . باز حداقل دندونپزشک یه چیزی ولی پزشک اصلااااااااااا

معمولا مادر این پزشکا فکر می کنن پسراشون شق القمر کردن و راضی نیستن پسرشون با کمتر از پزشک ازدواج کن ...

من خالم خودش پزشک عمومی هست 

حتما شوهرت اولین پزشک خانوادشون بوده 😂

مگه فقط به این چیزاست؟اینهمه دختر که تو سن خواهرت ازدواجای موفق داشتن هم هست من خودم با چند تا پسر ک ...

کراشم دامپزشکه ازش شناخت کامل دارم دعا کن بیاد خواستگاریم 

همه ی پسرا مثل شوهر دوستت خر مخشونو گاز نگرفته

مگه فقط تحصیلات مهمه 

شاید ی دختر با کمالات دیپلمه است

همه چی پرسیتژ نیست 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
خوب شما رتبه برتر بودی اگر مهاجرت میکردی فرش قرمز واست پهن میکردن. چه مادرشوهر چیپ و بی لولی الان را ...

دقیقا پنج ساله قطع ارتباطم .و ارامش دارم تا قبلش همش اذیت می کرد حرف مفت میزد.دو به هم زنی می کرد.کلا شهر دوریم سالی یکبار هم می رفتیم شهرمون عوضی بازی در می اورد.که خدا رو شکر قطع رابطه کردیم.