2777
2789

دكتر نصر خيلي موج مثبت هست و محيط كارشون تميز و به روز هست

اگه سنت بالا نيست، سابقه ناباروري طولاني نداري، حتما برو پيشش

دستش هم سبك هست

ولي سن بالا يا  با سابقه اي وي اف منفي مكرر رو ميفرسته اهدايي كه روحيه ادم داغون ميشه

دكتر نصر خيلي موج مثبت هست و محيط كارشون تميز و به روز هست اگه سنت بالا نيست، سابقه ناباروري ط ...

24سالمه 8ماه اقدامم

شما رفتی پیشش؟ نتیجه گرفتی؟ من تنبلی تخمدان دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من هشت سال ناباروري داشتم و به من گفت برو اهدايي خدا خواست همون ماه   ، باردار شدم ولي خ ...

عزیزم انشالله ک به سلامت زایمان کنی فقط استراحت کن نترس و استرس نداشته باش هرچی خدا بخواد همونه... 

بعد هربار ک میری پیشش باید اون سونو گرونه رو انجام بدی؟ 

عزیزم انشالله ک به سلامت زایمان کنی فقط استراحت کن نترس و استرس نداشته باش هرچی خدا بخواد همونه...&n ...

ممنونم

ان شاالله شما هم به زودي به خواستت برسي

بله. هربار سونو و ويزيت ٣٠٠ و خورده اي ميشد

مرسی عزیزم... انگاری خیلی زیاده😐

اره

ولي خب زياد نميبره و نميارتت

بعضي دكترها هر هفته سونو ميكنن، يا مدام ويزيت ميكنن

حس كردم دكتر نصر اينجور نيست

كه براي من استرسي، سخت بود

دوست داشتم بيشتر پيگير بود

ميخواي باهاش ويزيت شو

تشخيصش خوبه

بار اول سونو شي تا جواب ازمايشات و ... كاري نداري مطبش

اره ولي خب زياد نميبره و نميارتت بعضي دكترها هر هفته سونو ميكنن، يا مدام ويزيت ميكنن حس ك ...

آره خیلی دوس دارم برم پیشش ولی از همین هزینه ویزیتش میترسم راستش چون علاوه براون اگ هرماه بخواد آمپول هم بده چیزی حدود 700میشه... نمیدونم چیکار کنم😐