2777
2789
عنوان

طرز تهیه فرنیو میگید بهم

71 بازدید | 9 پست

سلام من دخترم اخرای پنج ماهه میش بهم طرز تهیه فرنیو بگید و اینکه از هر چیز چقدر باید بریزم؟برای شیر هم باید شیر خودمو بدوشم؟

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ازای هر یه لیوان شیر یه قاشق سر پر آرد برنج بریز قشنگ هم بزن..بعد بزار روی گاز مرتب هم بزن تا گلوله نشه بعد ک غلیظ شد شروع ب جوشیدن کرد زیرشو کم کن یه چندقیقه بجوشه 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
به ازای هر یه لیوان شیر یه قاشق سر پر آرد برنج بریز قشنگ هم بزن..بعد بزار روی گاز مرتب هم بزن تا گلو ...

شیر چی؟

گلم این فرنی که من میگمو بذار ببین چقدر روی رشد قدی و وزنی بچه اثر داره منم شنیدم توبارداری هم که خوردم تو کمتر از سه هفته جنینم یه کیلو وزن گرفت 

اول شیرو بذار بجوشه اگه از قبل جوشوندی فقط گرم کن

بعد به ازای یه لیوان شیر دو قاشق سویق بریز توش من سویق گندم و جو و سنجد ریختم شما میتونی سویق کودک بخری بریزی بعد همینو انقد هم بزن تا یه دست بشه زیر شعله هم کم کم باشه

آخر سر دو قاشق شیره انگور بریز توش که یکم شیرین بشه 

این عالیه با شیر خودتم میتونی درست کنی فک کنم اوایل اصن باید با شیر خودت درست کنی بعدا شیر گاو بازم نمیدونم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
گلم این فرنی که من میگمو بذار ببین چقدر روی رشد قدی و وزنی بچه اثر داره منم شنیدم توبارداری هم که خو ...

اها دستت درد نکنه 

عزیزم

من خودم همون اول نبات پودر کردم به جای شکر تو فرنی و حریره میریختم چون شکر خیلی مضره و نبات ضد نفخه برای بچه ها خوبه

شیر خودتو اگر خواستی بریزی یا شیرخشک، هردو رو باید وقتی فرنی رو خاموش کردی و ولرم شد به فرنی اضافه کنی چون هم شیر خشک و هم شیر مادر حرارت نباید ببینه

آرد برنج و کمی آب و پودر نبات بزار با حرارت کم بعد خاموش کن و شیر بزن

بادوم هم تنها مغزی هست که زیر یکسال میتونی بریزی داخلش

ماه های بالاتر میتونی داخلش خرما سیب موز ... بزنی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
من خودم همون اول نبات پودر کردم به جای شکر تو فرنی و حریره میریختم چون شکر خیلی مضره و نبات ضد نفخه ...

دستت درد نکنه ممنونم،چقدر ارد برنج بریزم چقدر اب بریزم

دستت درد نکنه ممنونم،چقدر ارد برنج بریزم چقدر اب بریزم

من چشمی میریختم

یک ق آرد برنج بزن، آبش زیادم باشه با حرارت اندازه میشه

مقدار آب مهم نیست 

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌