2777
2789
عنوان

درمان جوش و سیاهی باسن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 248258 بازدید | 60 پست
اکثرا همین مشکل دارن

جدی؟؟؟پس چرا من ب اطرافیانم‌میگم‌تعجب میکنند و میگند مگ پوست ب اسن هم مشکل داره؟

بخدا شانس ندارم ک🤣روم‌نمیشه استخر برم.سر این قضیه ازدواجم‌نمیکنم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتقد شستم که نگو😂دکترم رفتم محلول داد بدتر تیره شد پوستم الان زبببر شده انقده بده موندم چیکار کنم ب ...

من لیزر کردم

خیلی خیلی بدنم فرق کرده

همه میگن

چون معمولا لختم تو خونه😂

لیزر موهای زائد البته

❤خدایا شکرت

میگم وجدانن شما  ب ا س ن ت و ن را چجور ی میبیند،،،من الان که این تاپیک اسی خوندم اومدم امتحانی برگردم والا گردنم رگ ب رگ شد

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.

واس منم خیلی سیاهه وجوش داره هروقت میرم درمونگاه سوزن بزنم یواشکی به با سن بقیه نگاه میکنم ببینم چجوریه ؟انقدرمثل من زشته میبینم همه سفیدوپنبه ای😑بیشترافسردگی میگیرم😐

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
من لیزر کردم خیلی خیلی بدنم فرق کرده همه میگن چون معمولا لختم تو خونه😂 لیزر موهای زائد البته

با کدوم نوع ليرز

انجام دادى

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  
واس منم خیلی سیاهه وجوش داره هروقت میرم درمونگاه سوزن بزنم یواشکی به با سن بقیه نگاه میکنم ببینم چجو ...

عه لعنتى نميررررررررى

هيز تويي مردا اداتو در ميارن  

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  
من لیزر کردم خیلی خیلی بدنم فرق کرده همه میگن چون معمولا لختم تو خونه😂 لیزر موهای زائد البته

منم داشتم میرفتم لیزر ۴ جلسه رفتم این کرونای لعنتی اومد دیگ نشد برم باز باید از اول شروع کنم....کجا رفتی شما با چه دستگاهس و چند جلسه؟

میگم وجدانن شما  ب ا س ن ت و ن را چجور ی میبیند،،،من الان که این تاپیک اسی خوندم اومدم امتحانی ...

عزیزم دست میزنی خو مشخصه دیگه زبر و جوش بعدشم جوش میزنه نمیشه نشست از سوزش😅🤣

واس منم خیلی سیاهه وجوش داره هروقت میرم درمونگاه سوزن بزنم یواشکی به با سن بقیه نگاه میکنم ببینم چجو ...

خیلی خیلی بده بخدا کل اعتماد ب نفسم رفته سر این موضوع😔