2777
2789
عنوان

درمان جوش و سیاهی باسن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 248229 بازدید | 60 پست
منم داشتم میرفتم لیزر ۴ جلسه رفتم این کرونای لعنتی اومد دیگ نشد برم باز باید از اول شروع کنم....کجا ...

من جلساتم تموم شد

الکس دایود

من هشت جلسه مم تو دوران کرونا بود😑

خودمم پرستارم

❤خدایا شکرت

عه لعنتى نميررررررررى هيز تويي مردا اداتو در ميارن    

😂😂😂😂ن بخداهیزنیستم دیدمیزنم ببینم مشکلاتم واقعیه یاذهنی؟استخرابازبشه میخوام برم قشنگ کل بدن بقیه روببینم ،ببینم انقدراک فکرمیکنم زشت هستم یانه😓

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ قیمتیه و این که چجوری باید استفاده کنم؟مطمنه؟؟

اسکراب مارک های مختلف داره 

اسکراب گردو شون خوب 

میریزی کف دستت ک ماساژ میدی رو با سن روش نوشته چجوری استفاده کن 

اسکراب لایه های مرده پوست جوش و اینا و میبره 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
خیلی خیلی بده بخدا کل اعتماد ب نفسم رفته سر این موضوع😔

اییی پس منوچی میگی؟پس من حق دارم سی نه هام آویزون کل بدنم پرترکای پوستی واریسم چنتادارم رنگ پوستم خیلی بده😥

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

خدایا شکرت!🙏🏻

تو این شرایط گل و بلبل مملکتمون و تو این شرایط کرونا و طلا و دلار و گرونیا و...

باز هموطنانم اونقدر انرژی و امید دارند که نگران پوست باسنشون باشند🙏🏻😍

خوشحالم از اینگونه نگرانیا

وقتی تایپیکای گرونی و نداری میخونم دلم میگیره

عزیزم دست میزنی خو مشخصه دیگه زبر و جوش بعدشم جوش میزنه نمیشه نشست از سوزش😅🤣

آهان حالا گرفتم،،،،،بدووووووام برم امتحان کنم✋😂😂

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.
من جلساتم تموم شد الکس دایود من هشت جلسه مم تو دوران کرونا بود😑 خودمم پرستارم

الهیییی خسته نباشید واقعا...الان دیگ درنمیاد؟؟؟من با کندلا میرفتم خوب بود ولی خب ول کردم سر ۴امین جلسه باز برگشت دیگه

😂😂😂😂ن بخداهیزنیستم دیدمیزنم ببینم مشکلاتم واقعیه یاذهنی؟استخرابازبشه میخوام برم قشنگ کل بدن بقیه ...

وای 😂😂😂 فکر میکردم فقط من این فکر تو سرمه ⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
خدایا شکرت!🙏🏻  تو این شرایط گل و بلبل مملکتمون و تو این شرایط کرونا و طلا و دلار و گرونیا و. ...

خخخخ عزیزم خو میسوزه چیکا کنم😅تو کرونا خونه موندیم اقلا ی مشکلمون حل شه😄

چی؟😨

فکرمیکردم فقط خودم حرص میخورم  ،منم میخواستم بعد کرونا برم استخر شاید  یه کم اعتماد به نفس بگیرم ⁦🤦🏻‍♀️⁩

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره